Met deze Viaplay aanbieding kijk je met 20 procent korting naar o.a F1

Elwin Hodžić
0

Wil je graag met een leuke korting naar Formule 1, Premier League of Bundesliga voetbal kijken? Normaal gesproken kost dit 15,99 euro per maand, maar speciaal voor jou kun je via ons gebruik maken van een tijdelijke Viaplay-aanbieding. Voor slechts 12,79 euro per maand kun je 12 maanden lang genieten van Formule 1 en nog veel meer!

Bekijk de Viaplay aanbieding

Viaplay-aanbieding: met 12,5% korting kijken naar Formule 1 en meer!

Viaplay-aanbieding: wat kost Viaplay F1?

Zoals bekend kun je via Viaplay alle Formule 1-races bekijken waarin de Nederlandse Max Verstappen te bewonderen is. We hebben speciaal voor jullie een aanbieding gevonden waarbij je alle resterende races van Max kunt bewonderen voor slechts 12,79 euro per maand.

Met onze link kun je nu 12 maanden lang genieten van  alles wat Viaplay te bieden heeft voor slechts  12,79 euro per maand (in plaats van 15,99 euro per maand). Dit betekent dat je niet alleen onbeperkt naar Formule 1 kunt kijken, maar ook naar onder andere Erik ten Hag met Manchester United in de Premier League, Matthijs de Ligt bij Bayern München in de Bundesliga, Michael van Gerwen bij darten, films, series en nog veel meer.

Profiteer nu van deze Viaplay-aanbieding

Hoe duur is Viaplay voor 1 jaar?

De korting van onze Viaplay-aanbieding is geldig bij een abonnement van 12 maanden. Dit abonnement is dus één heel jaar lang geldig. Als je niet het abonnement opzegt, wordt het abonnement automatisch na 12 maanden omgezet in een maandabonnement tegen de reguliere prijs. Houd er wel rekening mee dat het afsluiten van een jaarabonnement nog tot uiterlijk 11 maart mogelijk is.

Je kunt ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement van 15,99 euro. Als je het hele Formule 1-seizoen wilt volgen, is het afsluiten van een jaarabonnement wel een stuk voordeliger. Het nemen van een jaarabonnement bespaart je namelijk bijna 38,40 euro op jaarbasis. Dat is dus een flink verschil

Sla je slag met deze Viaplay-aanbieding

Hoe krijg ik Viaplay op mijn tv?

Viaplay heeft een duidelijk overzicht opgesteld van apparaten met een app voor hun streamingdienst. Het lijstje toont alle streaming mogelijkheden. De apps voor Viaplay zijn te downloaden op alle apparaten in de lijst, behalve op de computer/laptop. Een mediaspeler kan dienen om alle programma’s te streamen naar je televisie. Op de computer en laptop kun je via de webbrowser naar de videodienst kijken.

Je kunt alle films, series en sporten van Viaplay ook streamen met een Chromecast of Apple TV op je tv. Verbind je smartphone of tablet met hetzelfde netwerk als je Chromecast of Apple TV. Ga vervolgens met je afstandsbediening naar het aangesloten apparaat en open de Viaplay app op je smartphone of tablet. Start met casten naar de televisie.

Grijp je kans vandaag nog

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Beste streaming box of streaming stick voor Netflix, HBO Max en meer

Netflix, ViaPlay of meer streamen, maar je tv heeft geen (goede) apps? Bekijk de vergelijkende review en kies de beste streaming box.

Beste muziek streamingdienst 2024: welke past het best bij jou?

Kies je Spotify, Tidal, Apple Music of een andere muziekdienst? Lees verder en kijk wat voor jou de beste muziek streamingdienst is.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er