AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

Elwin Hodžić
0

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: vandaag om 16:45 uur nemen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie het tegen elkaar op. Wil je de wedstrijd live volgen, maar beschik je niet over een abonnement op ESPN? In dit artikel laten we je zien hoe je gratis naar de livestream van AZ – Ajax kunt kijken.

Meld je gelijk gratis aan om AZ – Ajax te kijken 

Waar wordt AZ – Ajax uitgezonden?

Op zondag 25 februari start het duel tussen AZ en Ajax om 16:45 uur. Lukt het Ajax om dichterbij de top 4 te komen?

Je kunt de wedstrijd tussen AZ en Ajax live volgen op ESPN 1. Gelukkig is er een kosteloze manier om de livestream te bekijken via je tv, telefoon of zelfs tablet, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

AZ – Ajax gratis kijken via Canal+

Via Canal+ kun je de wedstrijd AZ – Ajax alsnog gratis live bekijken. Canal+ is een aanbieder van digitale televisie. Met een abonnement van een week krijg je toegang tot meer dan 75 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1, 2, 3 & 4.

Het abonnement op Canal+ is op elk moment gratis opzegbaar. Als je het binnen de proeftijd van een week opzegt, wordt er niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren, is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 te betalen.


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Livestream AZ – Ajax kijken

Bekijk de AZ – Ajax wedstrijd gratis via Canal+ met de volgende stappen:

  1. Klik hier om naar de registratiepagina van Canal+.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voer een betaling van 1 cent uit als verificatiemethode.
  4. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van AZ – Ajax.

Vervolgens kun je de wedstrijd op verschillende manieren bekijken. Canal+ biedt een app voor smartphones, en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart-tv’s. Je kunt ook de zenders van Canal Digitaal via de browser bekijken.

Andere wedstrijden kijken

Natuurlijk is het zo dat je toegang krijgt tot alle andere ESPN-kanalen waardoor je dus alle Eredivisie wedstrijden van 25 februari kunt bekijken mocht je dat willen.

Kosten na je proefperiode

Als je tevreden bent met het Canal+ abonnement, wordt het automatisch na een week omgezet naar een standaardabonnement van € 14,95 per maand. Op deze manier behoud je toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien kun je televisie-uitzendingen live en on-demand bekijken en een gemiste uitzending tot 7 dagen na de uitzenddatum terugkijken.

Naast het bekijken van voetbalwedstrijden kun je ook profiteren van de diverse diensten van CANAL+:

  • Toegang tot bekroonde films.
  • Genieten van series van Europese origine.
  • 24/7 beschikbaarheid van nieuwe films en series via CANAL+ Action.

Kortom, met het Canal+ abonnement heb je niet alleen toegang tot voetbal, maar ook tot een breed scala aan entertainmentopties. Als je hier geen gebruik van wilt maken, vergeet dan niet om je abonnement ook weer op te zeggen.


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van c’t magazine:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Dit is hoe je maandelijks gemakkelijk flink kunt besparen op internet en tv

In dit artikel tonen we je hoe je kunt besparen op internet en tv. Dit kan variëren van het vergelijken van aanbieders tot het aanpassen van je huidig...

Met deze Odido aanbieding kun je behoorlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er