Asus viert 30-jarig jubileum met fikse winactie

Alieke van Sommeren
2

Asus bestaat 30 jaar en dat is reden voor een weggeef-feestje. Via de 30 Years Together-campagne wil de fabrikant zijn jubileum vieren met fans van over de hele wereld.

Asus is dankbaar voor alle feedback van klanten om producten te kunnen maken die voorop lopen als het om innovatie en performance gaat. Via de wincampagne word je aangemoedigd om je product-ervaring en/of een leuke pc DIY-quiz te doorlopen om kans te maken op een van de vele prijzen.

Er worden dertig prijzen weggegeven, variërend van een gemodde high-end pc, limited edition moederborden met i9-9980XE-cpu’s, ROG Strix RTX 2080 Ti OC grafische kaarten, ROG Swift PG27UQ-monitor en nog veel meer. De campagne loopt van 2 mei tot 10 juni.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

2 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Stefan
Lezer
Stefan

Ik weet niet hoe jullie Vietnamees is, maar ik kom niet verder met de link in dit artikel…