Asus lanceert Reliability Programma voor extra zekerheid consumenten

Redactie
0

Heb je een laptop aangeschaft en krijg je daar problemen mee, dan is het niet altijd makkelijk een oplossing via de (web)winkel te regelen. Asus heeft het Reliability Programma gelanceerd, waarmee je als consument meer zekerheid krijgt. Het bedrijf biedt reparatie bij een Asus-servicecentrum plus volledige restitutie van het aankoopbedrag.

Asus heeft het Reliability Programma gelanceerd om consumenten extra zekerheid te bieden dat ze een kwalitatief zeer goede laptop in huis halen. Het programma geldt voor alle nieuwe laptops van het merk (met inbegrip van 2-in-1 modellen en chromebooks) die tijdens de actieperiode worden geregistreerd. Je moet het product wel binnen 15 dagen na de aankoopdatum registreren via de actiepagina op de website van Asus.

Asus reliability programma laptop garantie reparatie restitutie

Als er binnen 8 en 365 dagen een technisch mankement (hardwareprobleem) optreedt, kun je via de site van Asus een reparatie inplannen. Via de website kun je met je account het reparatieproces ook volgen. Nadat product is gerepareerd, moet je binnen 30 dagen een claim indienen. Je krijgt dan binnen 30 dagen nadat een aanvraag is goedgekeurd de volledige aankoopprijs van je product terug. Je hebt dan niet alleen weer een werkende laptop, maar ook de aanschafprijs terug ontvangen.

Een laptop die binnen 7 dagen na aankoop een defect vertoont valt niet onder de voorwaarden (zogeheten DOA of Dead On Arrival). Bij een webshop heb je binnen die termijn sowieso nog het recht een product te retourneren (bedenktijd bij koop op afstand).

De actie geldt voor producten die tijdens de actieperiode zijn geregistreerd, dat is vóór 31-1-2020. Bij Asus-laptops die je bijvoorbeeld tijdens de decembermaand koopt, kun je dus mooi profiteren van het Reliability Programma, als je ze tenminste voor die datum (en binnen 15 dagen na aankoop) registreert. Meer details over de actie en hoe het programma werkt, vind je op de website van Asus.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee