Apple’s “iWatch” productie van start

Redactie
0

De “iWatch”, het computerhorloge van Apple loopt nu voor het eerst in China van de band – althans in kleine hoeveelheden. Ook word er al volop gespeculeerd over de datum voor de lancering.

foto: Hublot

Sommige waarnemers geloven dat Apple luxe Zwtserse horloges als model voor de iWatch neemt – zoals deze van Hublot.

Volgens een bericht uit de China Times die in Taiwan verschijnt, zijn leveranciers inmiddels begonnen met de productie van de voor dit jaar geplande computerhorloge iWatch” van de iPhone maker. Het gaat echter om een kleine  productie-run schreef de krant.

Apple gebruikt voor de vervaardiging van onderdelen system-in-package-technologie (SIP) waarbij verschillende chips in een module kunnen worden geplaatst. Dat is bijvoorbeeld zinvol voor de verschillende biometrische gezondheids en fitness-sensoren die Apple van plan is voor de “iWatch” te gebruiken. Traditionele printplaten worden blijkbaar niet gebruikt.

Volgens de China Times denkt Apple aan een lancering in de tweede helft van 2014. Blijkbaar wil Apple het kerstseizoen nog meepikken. Vermoedelijk komt de horloge in twee verschillende formaten op de markt. Intussen word er druk gespeculeerd of Apple de iWatch in een van die varianten  als luxe horloge van enkele duizenden dollars op de markt komt. Wat er van deze geruchten ook waar is, het blijft gissen. Apple zorgt ook voor bescherming van hun hardware: Zo werd onlangs een pas goedgekeurde octrooi voor een horloge-achtige smart device bekend.

Deel dit artikel

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er