Apples AirPower draadloze lader toch op komst?

Alieke van Sommeren
0

Apple kondigde in 2017 de AirPower draadloze lader aan. Een release in 2018 lukte niet, maar nu lijkt het erop dat de lader in productie is genomen.

ChargerLAB meldde in een tweet dat de Chinese fabrikant Luxshare Precision is gestart met de productie van de AirPower. De draadloze lader moet tegelijkertijd een iPhone, Apple Watch en doosje van AirPods kunnen opladen.

Er waren volgens geruchten verschillende problemen met de productie, waaronder het te heet worden van de mat. Dit zorgde dat apparaten minder snel opladen en de accu’s van de op te laden apparaten ook opwarmen wat weer tot snellere slijtage leidt.

De hard- en software van compatibele iPhones, AirPods en Apple Watches wilden ook niet goed samenwerken waardoor het laden misliep.

Als het gerucht inderdaad juist is, zou het product ergens in de komende maanden uitgebracht moeten worden.

Meer over

AppleHardware

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Apple Watch-powerbank en iPhone-case van Zens

Het Nederlandse bedrijf Zens is gespecialiseerd in draadloos opladen. Zens heeft een compacte powerbank ontworpen voor de Apple Watch en bovendien een...

Apple iPhone: met dank aan Microsoft en anderen

Ontvallen godenzonen leven voort in de naam van gebouwen. Johan Cruijff heeft een naar hem vernoemd stadion en Steve Jobs een theater in Cupertino. Af...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er