AOC lanceert nieuwe oplossingen voor zakelijke markt

Daniel Dupré
0

AOC heeft recent VESA-beugels en monitorarmen aan zijn portfolio toegevoegd. Met de nieuwe VESA-beugels kunnen gebruikers nu mini-pc’s rechtstreeks op de monitor monteren, zodat er minder apparaten op het bureau hoeven staan. De beugels zijn beschikbaar voor monitoren van de professionele P1 lijn en 90 Serie van AOC en voor de oudere modellen uit de 60- en 75-series.

AOC arms

(Bron: AOC)

AOC heeft zowel enkele als dubbele monitorarmen ontwikkeld. Met beide types kun je monitoren op de positie zetten waar je ze wilt hebben. De monitorarmen worden geleverd met afneembare panelen waarmee je kabels door de armen kunt leiden om zo loshangende kabels te minimaliseren.

De enkele monitorarm AS110 monteer je aan het bureau en hij ondersteunt monitoren tot 27″. De arm heeft drie afzonderlijke scharnieren. De hoogte van het display kan in een bereik van 320 mm worden aangepast, zodat je het display flink hoog kunt zetten, bijvoorbeeld als er mensen om een bureau staan en op het scherm meekijken. De arm ondersteunt een kantelbereik (-45°/+60°), een draaibereik van -90°/+90 en bereik van 360° vanaf het draaipunt, waardoor portret- en landschapsmodus mogelijk is.

De dubbelarm AD110 is een oplossing voor een multi-monitoropstelling en is ontworpen voor twee monitoren van 12″-27″ en 2-9 kg. De AD110 kan 230 mm in hoogte worden aangepast en kan naar voren of naar achter worden geplaatst over een bereik van 100 mm – 520 mm. Hij heeft een kantelbereik van -65°/+90°, een draaibereik van 180° een 360° bereik vanaf het draaipunt van elke monitor.

 

Meer informatie over kantoorautomatisering vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er