Android 4.1-uitrol gestart voor Samsung Galaxy S III

Alieke van Sommeren
0

Jelly Bean logoNadat eerder andere Europese landen aan de beurt waren, is Samsung nu in Nederland ook gestart met de uitrol van de langverwachte 4.1 Jelly Bean-update voor de Galaxy S III-toestellen.

Via over-the-air of via Kies is de update binnen te halen.  Via over-the-air gaat de update op volgorde van verzoek, dus kan er sprake zijn van enige wachttijd. De eerste gebruikers die de update hebben geïnstalleerd geven aan dat het toestel wat snappier reageert. En vooral de nieuwe functie om notificaties binnen bepaalde tijdsslots, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens werktijd, uit te schakelen (vergelijkbaar met de  ‘niet storen’ functie binnen iOS) wordt erg gewaardeerd.

Meer over

Samsung

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Energie besparen: tips voor optimaliseren, monitoren en undervolten

Download de gratis mini-gids over energie besparen met o.a. tips voor je (IT-)apparatuur, monitoring met P1-monitor en je pc undervolten.

Windows 11 standaard apps instellen gaat makkelijker worden

Microsoft is bezig met het consistent en gemakkelijk toegankelijk maken van het instellen van standaard-apps in Windows 11. Het bedrijf is van plan om...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er