Android 4.1-uitrol gestart voor Samsung Galaxy S III

Alieke van Sommeren
0

Jelly Bean logoNadat eerder andere Europese landen aan de beurt waren, is Samsung nu in Nederland ook gestart met de uitrol van de langverwachte 4.1 Jelly Bean-update voor de Galaxy S III-toestellen.

Via over-the-air of via Kies is de update binnen te halen.  Via over-the-air gaat de update op volgorde van verzoek, dus kan er sprake zijn van enige wachttijd. De eerste gebruikers die de update hebben geïnstalleerd geven aan dat het toestel wat snappier reageert. En vooral de nieuwe functie om notificaties binnen bepaalde tijdsslots, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens werktijd, uit te schakelen (vergelijkbaar met de  ‘niet storen’ functie binnen iOS) wordt erg gewaardeerd.

Meer over

Samsung

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er