Android 4.1-uitrol gestart voor Samsung Galaxy S III

Alieke van Sommeren
0

Jelly Bean logoNadat eerder andere Europese landen aan de beurt waren, is Samsung nu in Nederland ook gestart met de uitrol van de langverwachte 4.1 Jelly Bean-update voor de Galaxy S III-toestellen.

Via over-the-air of via Kies is de update binnen te halen.  Via over-the-air gaat de update op volgorde van verzoek, dus kan er sprake zijn van enige wachttijd. De eerste gebruikers die de update hebben geïnstalleerd geven aan dat het toestel wat snappier reageert. En vooral de nieuwe functie om notificaties binnen bepaalde tijdsslots, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens werktijd, uit te schakelen (vergelijkbaar met de  ‘niet storen’ functie binnen iOS) wordt erg gewaardeerd.

Meer over

Samsung

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding wil de provider nieuwe klanten werven

Enige tijd geleden schreven we al over de KPN inflatiecorrectie 2023 en Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen. T...

Google Gemini release: nieuwe geduchte concurrent van ChatGPT?

Google heeft zijn nieuwste AI-model geïntroduceerd, dat volgens de techgigant het grootste en krachtigste model van kunstmatige intelligentie tot nu t...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er