Aldi upgradet smartphones

Redactie
0

Bij de Wolfgang-smartphones van supermarktketen Aldi zat tot nu toe nog geen toestel met wifi. Vanaf a.s. zaterdag (18 augustus) komt daar met de Wolfgang WiFi Messenger verandering in. Daarnaast heeft dit toestel een verbeterde camera.

De simlockvrije messenger-telefoon ondersteunt dual-sim, zodat je bijvoorbeeld je zakelijke en privénummer in één apparaat kunt combineren. Verder zit er een krachtigere processor in en heeft de telefoon een memorycardreader en FM-radio. De resolutie van de camera bedraagt 2 megapixels, waarmee hij dus niet de beste smartphone ooit gemaakt is, maar de prijs bedraagt dan wel nog steeds 60 euro.

Nog een upgrade

Begin september wil Aldi naar verwachting ook een upgrade van de Wolfgang 4.3”-smartphone uitbrengen. Deze smartphone zal werken op Android 4.0 en ook een betere processor hebben. Een  passive noise-cancelation headset wordt meegeleverd.

Deel dit artikel

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er