AIDA64 winactie: win een Engineer-licentie ter waarde van 200 dollar- inzending gesloten

Alieke van Sommeren
0

In samenwerking met FinalWire, de producent van AIDA64, mogen wij twee licenties in de Engineer-variant weggeven! Met deze tool haal je o.a. uitgebreide informatie over hard- en software boven water.

De tool wordt gebruikt voor benchmarking, stresstests, software-audits en monitoring van hardware (ruim 250 sensoren worden ondersteund). De software bestaat al sinds het DOS-tijdperk en wordt veel ingezet voor technische support of pure benchmarking en/of monitoring.

De laatste versie biedt onder andere ondersteuning voor VAES geoptimaliseerde AES benchmarks, de laatste AMD-  en Intel-cpu’s, plus de laatste graphics en GPGPU-computing technologie van AMD en Nvidia. De meest recente versie van de software kan bovendien overweg met de oktober-update van Windows 10 en heeft opgepoetste support voor ARM64-systemen. Een complete lijst met verbeteringen lees je via de AIDA64-website.

stabiliteitstest AIDA AIDA64

Deze winactie is inmiddels beëindigd & de winnaars zijn geïnformeerd.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er