Acronis Cyber Foundation Program viert vijfde verjaardag

Blog
0

Samen met partners werkt Acronis via het Acronis Cyber Foundation Program aan filantropische projecten voor educatie en hulp in achtergestelde gebieden.

Acronis Cyber Foundation Program viert vijfde verjaardag

Bouwen van scholen en onderwijsprojecten: het Acronis Cyber Foundation Program

Acronis viert de vijfde verjaardag van het Acronis Cyber Foundation Program. Dit programma bestaat uit een aantal filantropische initiatieven waarmee Acronis samenwerkt met partners om maatschappelijke ontwikkeling te bevorderen en vrijwilligerswerk voor teamleden te ondersteunen. In de afgelopen vijf jaar heeft het programma veel succes geboekt en heeft het zich gericht op het voor iedereen toegankelijk maken van onderwijs. Daarnaast richt het zich nu ook op het bieden van hulp bij ecologische projecten en humanitaire hulp aan slachtoffers van natuurrampen.

Bieden van IT-vaardigheden en humanitaire hulp

Het Acronis Cyber Foundation Program heeft zich niet alleen gericht op het bouwen van scholen, maar ook op onderwijsprojecten waarbij meer dan 14.000 mensen deelnemen aan Acronis IT Skills Training-programma’s. Het programma biedt ook humanitaire hulp aan meer dan 5500 mensen in gemeenschappen die gebrek hebben aan middelen. Verder is het programma ook gericht op de deelnemende vrijwilligers die betrokken zijn bij projecten in verafgelegen delen van de wereld, die hen een unieke kennismaking met andere culturen bieden. 92% van de vrijwilligers van het Acronis Cyber Foundation Program is jaarlijks betrokken bij humanitaire initiatieven.

Patrick Pulvermueller, CEO van Acronis, is trots op de prestaties van het Acronis Cyber Foundation Program. Het Schools Initiative en IT Skills Training Program hebben noodzakelijke hulp geboden aan mensen die dat hard nodig hadden en nieuwe kansen voor onderwijs en carrière gecreëerd. Het succes van het programma was niet mogelijk zonder de hulp van partners. Hij bedankt hen voor hun onverminderde steun en is ervan overtuigd dat hun gezamenlijke inspanningen bijdragen aan een positievere en welvarendere toekomst.

Onderwijs heeft een sterk positief effect op het leven van mensen, het creëert kansen voor carrières in de groeiende technologie-sector. Het IT-opleidingsprogramma van de Acronis Cyber Foundation in Singapore heeft in samenwerking met het Yellow Ribbon Fund meer dan 120 studenten geholpen een certificeringsopleiding af te ronden en waardevolle vaardigheden te verwerven voor een baan. Meer dan 70% van de deelnemers aan de IT Skills Training kregen binnen een maand na afronding van de opleiding een baan. Het IT Skills-programma voor migranten in Zwitserland is een samenwerking aangegaan met Integres, een organisatie gericht op de integratie van immigranten in Zwitserland. Dit project heeft 70 migranten uit Schaffhausen in drie jaar de vaardigheden gegeven voor een carrière.

Partnerschappen voor succes

Het Acronis Cyber Foundation Program heeft veel succes behaald dankzij de ondersteuning van serviceproviders van Acronis, waaronder GoDaddy, CloudFest, RNT Rausch, Zebra Systems, Climb Channel Solutions, BusyMouse, Ubistor en vele anderen. Groundbreaker, de officiële liefdadigheidspartner van het programma, zorgt voor naleving van wet- en regelgeving en regelt alle aspecten van bouwprocedures.

Samenwerken voor een betere toekomst

Al met al is dit programma van Acronis gericht op samenwerking met andere organisaties om gezamenlijk een verschil te maken. Acronis nodigt bedrijven van alle groottes uit om samen te werken aan projecten. Het programma kan ook ondersteuning bieden voor partners die hun eigen community ontwikkelingsinitiatieven willen starten.

Deel dit artikel

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Copilot+-laptops op ARM-cpu’s van diverse fabrikanten aangekondigd

Microsoft stimuleert de verspreiding van Windows op ARM-cpu's meer dan ooit tevoren. Vrijwel alle grote fabrikanten hebben al AI-laptops met Microsoft...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er