Wii-kanalen verdwijnen

Alieke van Sommeren
0

Wii logoNintendo heeft aangekondigd per 28 juni een aantal Wii-kanalen stop te gaan zetten. Je kunt dan ook geen gegevens meer uitwisselen via WiiConnect24. Het Forecast Channel,  News Channel,  Everybody Votes Channel,  Nintendo Channel en  Check Mii Out Channel worden afgesloten. Games aanschaffen via het Wii Shop-kanaal blijft wel mogelijk.

De Wii-console stamt alweer uit 2006 en is de opvolger van de Nintendo Gamecube.   De opvolger Wii-U is sinds eind 2012 verkrijgbaar, maar slaat nog niet zo goed aan als de originele Wii: de verkoop valt nogal tegen.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Geen Windows 11 23H2 release, wel update met o.a. Windows 11 Copilot

Vandaag is de dag dat er verwacht werd dat de nieuwe Windows 11 23H2 release zal plaatsvinden. Toch is dit niet het geval: Microsoft brengt vandaag in...

De Philips Hue Matter-ondersteuning is dan eindelijk uitgerold

Enige tijd geleden schreven we nog over waarom de smarthome-standaard Matter niet van de grond komt, maar nu begint het balletje eindelijk te rollen. ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er