Wii-kanalen verdwijnen

Alieke van Sommeren
0

Wii logoNintendo heeft aangekondigd per 28 juni een aantal Wii-kanalen stop te gaan zetten. Je kunt dan ook geen gegevens meer uitwisselen via WiiConnect24. Het Forecast Channel,  News Channel,  Everybody Votes Channel,  Nintendo Channel en  Check Mii Out Channel worden afgesloten. Games aanschaffen via het Wii Shop-kanaal blijft wel mogelijk.

De Wii-console stamt alweer uit 2006 en is de opvolger van de Nintendo Gamecube.   De opvolger Wii-U is sinds eind 2012 verkrijgbaar, maar slaat nog niet zo goed aan als de originele Wii: de verkoop valt nogal tegen.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er