4-bay nas van Thecus

Redactie
0

Thecus heeft een nieuwe 4-bay nas geïntroduceerd, de N4810, met een opslagcapaciteit van maximaal 40 terabyte. De nas draait op een Celeron N3160-quadcore van 1,6GHz.

De processor is dezelfde die ook in de 2-bay 2810PRO zit. Het werkgeheugen is standaard 4 GB en uitbreidbaar tot 8 GB. Net als de 2810PRO heeft de N4810 drie USB 3.0-poorten. Nieuw is dat de N4810 ook een USB type C-poort heeft. Verder heeft het apparaat twee gigabit-ethernetpoorten, HDMI 1.4b, DisplayPort 1.1a en een s/pdif-audioaansluiting.

De Thecus nas draait op de nieuw vormgegeven ThecusOS 7.0 met een intuïtieve userinterface. Deze software heeft een aantal nieuwe features zoals Photo Station, Thecus App Center, en User Profile. De nas moet vanaf deze maand (augustus) verkrijgbaar worden; een prijs was bij schrijven van dit artikel nog niet bekend.

thecusnas

Thecus N4810

thecusnasachterkant

Meer over

NAS

Deel dit artikel

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Nieuwe generatie Windows-laptops met AI aangekondigd door Microsoft

Microsoft markeert dit als het begin van een nieuwe generatie Windows-laptops. Het meest opvallende aan deze nieuwe generatie Windows-laptops met AI i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er