Readly: lees drie maanden lang tijdschriften voor 99 cent

Marco den Teuling
0

Lees je graag tijdschriften? Dan is Readly wat voor jou. Deze dienst is een soort Spotify of Netflix, maar dan voor tijdschriften. De keuze is reuze, dus je favoriete magazine zit er ongetwijfeld tussen. Daarnaast kun je tot vijf (beschermde) profielen aanmaken – op maximaal vijf apparaten – zodat je met meerdere mensen een account kunt delen. Je kunt je nog tot 31 januari aanmelden om de dienst drie maanden uit te proberen voor 99 cent!

–Deze aanbieding is verlopen, maar via de link kom je bij de meest recente aanbieding–

Lezen in Readly is onbeperkt, dus je kunt ook nog eens een hoop nieuwe tijdschriften ontdekken. Je vindt in Readly Nederlandse tijdschriften maar ook internationale titels, die allemaal aan de hoge kwaliteitseisen van Readly voldoen. Geen ‘fake news’ dus. Ten slotte is het mogelijk om via Readly Download alle tijdschriften op je apparaat te bewaren en zo onderweg offline te lezen.

Readly tijdschriften lezen aanbieding actie goedkoop

Zo ben je goedkoper uit

We beginnen met een kostenbesparende tip: abonneer je niet via de app. Dat is vaak duurder, onder de app stores (Apple, Google) een deel van de winst opstrijken. Het is verstandiger om je via de website van Readly aan te melden. Tot 31 januari 2019 kun je nog profiteren van een aanbieding om de app drie maanden te proberen voor 99 cent.  Normaal kost Readly een tientje per maand via de website, maar via bijvoorbeeld Apples app store ben je twaalf euro kwijt. Lees hieronder hoe je je aanmeldt en hoe de app werkt.

1. Ga naar de Readly website

Readly website

Ga naar de Readly-website en bezoek de speciale actiepagina met introductie-actie. Klik hier op de knop ‘Aanmelden’ en doorloop het registratieproces.

2. Download de app van Readly

Readly app

Uiteraard kun je in de browser door blijven lezen (via ReadlyGo) . Maar tijdschriften lezen is wel zo gemakkelijk op je tablet of smartphone: download daarom de Readly-app in Apples App Store of Google Play en log in met de gegevens van het account dat je in stap 1 gemaakt hebt.

3. Als in de boekhandel

Ontdek readly

Op de tab ‘Ontdek’ waan je je in een boekhandel: hier staan gigantisch veel magazines. Is het aanbod te overweldigend? Ga dan naar het tabblad Tijdschriften.

4. Kies categorieën

Readly filter

Rechtsboven stel je filters in. Kies hier land en taal en geef bij Categorie je interesses aan. Via het vergrootglas kun je ook naar een specifieke titel zoeken.

5. Lezen

Readly lezen

Iets van je gading gevonden? Tik erop om te lezen en veeg door het magazine heen. Met een extra tik haal je voorvertoningen van de pagina’s tevoorschijn. Zo blader je gemakkelijker door het tijdschrift heen.

6. Favoriet

Readly favoriet

Vind je een bepaald tijdschrift erg leuk en voor herhaling vatbaar? Met de ster markeer je een magazine en kun je het altijd snel terugvinden via Favorieten. Met lang tikken (of Force Touch op recente iPhones) roep je handige opties op.

7. Eigen account

readly account

Deel je je account en wil je je leesvoer privé houden? Geef ieder dan zijn eigen account via het hamburgermenu linksboven. Eventueel kun je hier ook nog ouderlijk toezicht inschakelen.

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

Nieuwe Intel Xeon E-2400 servers van GIGABYTE

GIGABYTE lanceert servers aangedreven door Intel Xeon E-2400 processors en deelt updates voor de ondersteuning van 5e generatie Intel Xeon schaalbare ...

Cyberbeveiliging gaat verder dan de digitale wereld

De digitale wereld kan op allerlei manieren worden verstoord. Het fysieke aspect wordt steeds belangrijker bij de beveiliging.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er