pCloud: lifetime veilige cloud-opslag nu met exclusieve aanbieding

c't-partner
0

pCloud cloud-opslag

Bij de meeste cloud-providers betaal je een vast maandelijks bedrag, waarmee je toegang krijgt tot hun cloud-opslag. Het Zwitserse pCloud pakt het anders aan: voor een eenmalig bedrag, koop je cloud-opslag waar je je leven lang gebruik van kunt maken.

 

pCloud-logo cloud-opslag

Exclusieve pCloud aanbieding 

Maak nu gebruik van de exclusieve aanbieding van pCloud. Meld je aan via de onderstaande link en ontvang gratis een 3 maanden proefversie met 500 GB – geen creditcard nodig.

Bovendien zijn de betaalde plannen momenteel verlaagd:

– 500 GB lifelong voor slechts 175 euro eenmalig.
– 2 TB lifelong voor slechts 350 euro eenmalig

In vergelijking met andere cloud-diensten (minstens 10 euro per maand voor 2 TB), kan pCloud vanaf de 36e maand volledig gratis worden gebruikt (prijs van 350 euro gedeeld door de maandelijkse cloud-kosten van andere aanbieders van 10 euro).

Naar de Aanbieding

 

Als je veel belangrijke documenten of foto’s thuis op een externe schijf of NAS hebt opgeslagen, zijn ze veilig voor het geval dat je pc of laptop crasht en je de gegevens niet meer kunt redden. Maar als je extra veilig wilt zijn, sla je de belangrijkste gegevens in een cloud op. Er zijn talloze cloud-aanbieders waar je je gegevens veilig kunt stallen tegen een maandelijks bedrag. Dat gaat meestal om enkele euro’s per maand, en lijkt op het eerste gezicht redelijk voordelig, maar na een paar jaar telt het aardig op.

De Zwitserse cloud-opslagprovider pCloud biedt een bijzondere oplossing: voor een eenmalig bedrag, koop je een cloud-licentie die je daarna levenslang kunt gebruiken zonder verdere kosten. Al je belangrijkste gegevens sla je vanaf dat moment veilig voor brand of verlies op bij een van de servers van pCloud. Maar het bedrijf biedt meer dan cloudopslag alleen.

Gebruiksgemak

pCloud biedt een uitgebreide, gebruiksvriendelijke cloud-opslagoplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Onze aanpak omvat het technische oogpunt met de eindgebruiker in gedachten. Andere cloud-services zijn ofwel te technisch en niet gebruiksvriendelijk, of ze zijn niet uitgebreid genoeg voor gebruikers om alles uit cloudopslag te halen.

Om een cloud-service effectief en gebruiksvriendelijk te maken, moet deze zoveel mogelijk apparaten dekken. Het pCloud-webplatform is toegankelijk via elke browser, op elke computer of elk apparaat. Met pCloud Drive beschik je over een beveiligde virtuele schijf op je computer, die je kunt gebruiken om eenvoudig je bestanden op te slaan, te synchroniseren en te openen in de cloud. Bovendien garandeert het gebruik van pCloud Crypto met pCloud Drive hoogwaardige beveiliging van je gegevens in de cloud. De desktop-app is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

pCloud cloud-opslag

Met pCloud voor Android of iOS kun je je bestanden, foto’s en video’s altijd en overal automatisch back-uppen in je cloudaccount en ze op elk gewenst moment openen. Al je bestanden worden gesynchroniseerd tussen het webplatform en je mobiele apparaat, en je hebt direct toegang tot alle wijzigingen die je aanbrengt. Met de pCloud geïntegreerde audio- en videospelers kijk en luister je naar je favoriete media, in praktisch elk formaat.

Met pCloud zijn al je gegevens eenvoudig te beheren. Via het zoekveld in de pCloud-webinterface en de mobiele applicaties vind je in een oogwenk elk bestand. Ook kun je bestanden filteren op bestandsformaat.

Veilige cloud-opslag

Om de veiligheid van je bestanden te garanderen, gebruikt pCloud TLS/SSL-encryptie, toegepast wanneer informatie van je apparaat naar de pCloud-servers wordt overgebracht. Je bestanden worden opgeslagen op ten minste drie serverlocaties in een zeer veilige gegevensopslagruimte.

De beveiligingsaanpak van pCloud is erop gericht om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en dat je zoveel mogelijk controle hebt. Je kiest de gegevensregio waar je bestanden en persoonlijke gegevens worden opgeslagen – ofwel in de Verenigde Staten (Dallas, Texas) of de Europese Unie (Luxemburg).

De datacenters die door pCloud worden gebruikt, zijn gekozen na een intensieve risicobeoordeling om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bewijzen. Onze providers zijn gecertificeerd onder SSAE 18 SOC 2 Type II & SSAE 16 SOC 2 Type II en voldoen aan het hoogste niveau van fysieke en technische beveiligingstoepassingen.

pCloud-logo cloud-opslag

3 maanden gratis pCloud 

Meld je nu aan en maak gebruik van de exclusieve aanbieding van pCloud: 3 maanden gratis 500 GB cloud-opslag, geen creditcard nodig.

Meld je nu aan

Delen

Je kunt je bestanden delen met iedereen die je maar wilt, ongeacht of zij ook pCloud-gebruikers zijn of niet. Werk samen met je team in gedeelde mappen, waarvan je de rechten eenvoudig instelt.

Grote bestanden deel je snel en eenvoudig met vrienden en familie. Maak een link en iedereen die je toegang geeft tot de link kan de gedeelde bestanden vanuit elke browser bekijken en downloaden, naar wens met een wachtwoord of vervaldatum voor extra veiligheid.

 

 

 

Meer over

Cloudopslag

Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er