MSI pakt uit met deals voor gaming en productiviteit

c't-partner
0

De komende weken tot en met 7 juni pakt MSI uit met mooie aanbiedingen met een greep uit zijn aanbod aan gaming- en productiviteitsproducten.

Of je nu wil blijven gamen, of productief wil blijven, MSI heeft de producten waarmee dat kan. Spannende potjes multiplayer, moeilijke levels of het proberen in de cirkel te blijven. Maar ook als je professioneel moet presteren, zoals bij het halen van deadlines, het monteren van video’s of het editen van foto’s. Voor al deze dingen heeft MSI nu topdeals klaar staan, speciaal gescheiden om het overzichtelijk te houden.

Deals to keep gaming

MSI alle nodige producten heeft die nodig zijn voor een geweldige gaming-ervaring. Op de speciale pagina Deals, to Keep Gaming zijn er tot en met 7 juni topdeals beschikbaar voor diverse MSI desktops, monitoren en chairs, allemaal speciaal voor gaming. Op het gebied van desktops zijn er aanbiedingen van zowel de compacte Trident-serie, als de grotere Infinite en Codex serie. Daarnaast zijn er deals van de MPG serie (met Steelseries Gamesense ondersteunende RGB verlichting) en de MAG serie, variërend van 27” t/m 34”.

Deals to keep productive

Daarnaast zijn er de Deals, to Keep Productive met producten om productief te zijn, om te werken en te creëren. Dit zijn de zogenaamde PRO en Prestige-lijnen. Waar de PRO lijn gemaakt is om goed op te kunnen werken, is de Prestige-lijn echt gemaakt voor de creatievelingen, fotografen, editors en DJ’s, met topdeals op geselecteerde desktops, All-in-One-PC’s, mini-PC’s en Monitoren.

Alle deals lopen van 25 mei 2020 t/m 7 juni 2020.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er