Gratis lezen in de tuin (ook als cadeautje)

Redactie
0

We houden bij c’t van tijdschriften op papier, maar digitaal lezen heeft zo zijn voordelen. Je hoeft niet met stapels papier te sjouwen en kunt lekker blijven zitten op je loungebank. Momenteel kun je twee maanden gratis digitaal lezen zoveel je wilt via Readly.

Readly geeft je toegang tot ruim 4000 nationale en internationale tijdschriften. Er loopt een actie waarbij je het twee maanden gratis kunt proberen, om lekker in de tuin te kunnen lezen. Voor moederdag of vaderdag kun je je ouders mooi hun eigen profiel geven zodat ze ook gratis kunnen lezen (zie verderop).

gratis lezen in de tuin digitaal cadeau

Hieronder volgen wat tips voor als je Readly wilt uitproberen en zie je meteen wat de mogelijkheden zijn.

1. Krijg twee maanden gratis

Readly gratis lezen actie

Ga naar de Readly-website en bezoek de speciale actiepagina. Klik hier op de knop ‘Krijg 2 maanden gratis’ en doorloop het registratieproces. Als je op tijd opzegt zijn er geen kosten.

2. Download de app

gratis lezen digitaal app

Uiteraard kun je in de browser lezen op je laptop of pc (via ReadlyGo) . Maar tijdschriften lezen is wel zo relaxed op je tablet of smartphone: download de Readly-app in Apples App Store of Google Play en log in met de gegevens van het account dat je in stap 1 gemaakt hebt.

3. Als in de boekhandel

gratis lezen digitaal e-book e-zine app

Op de tab ‘Ontdek’ waan je je in een boekhandel: hier staan gigantisch veel magazines. Is het aanbod te overweldigend? Ga dan naar het tabblad Tijdschriften (rechts van ‘Ontdek’).

4. Kies categorieën

gratis lezen digitaal magazine categorie onderwerp Readly

Rechtsboven stel je filters in. Kies hier land en taal en geef bij Categorie je interesses aan. Via het vergrootglas kun je ook naar een specifieke titel zoeken.

5. Lezen in de app

gratis lezen digitaal e-zine preview

Iets van je gading gevonden? Tik erop om te lezen en veeg door het magazine heen. Met een extra tik haal je voorvertoningen van de pagina’s tevoorschijn (onderin). Zo blader je gemakkelijker door het tijdschrift heen.

6. Favoriet

gratis lezen digitaal magazine downloaden

Vind je een bepaald tijdschrift erg leuk en voor herhaling vatbaar? Met de ster markeer je een magazine en kun je het altijd snel terugvinden via Favorieten. Met lang tikken (of Force Touch op recente iPhones) roep je meer handige opties op zoals Download.

7. Eigen profiel

gratis lezen account delen gebruikers profiel

Deel je je account en wil je je leesvoer privé houden? Geef ieder dan zijn eigen profiel via het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven. Je kunt tot 5 profielen aanmaken. Eventueel kun je hier ook nog ouderlijk toezicht inschakelen.

8. Meer opties

Er zijn nog veel meer opties, zoals instellingen voor offline lezen (op Android kun daarbij ook een geheugenkaart als opslaglocatie kiezen). Je kunt tot 500 titels downloaden en doordat Readly geen geoblocking heeft deze overal lezen.  Gebruik de twee maanden gratis lezen om te testen of het aanbod en de app (of browserversie) je bevallen.

Readly app downloaden opties geheugenkaart sd-kaart

Als je Readly na de twee maanden gratis wilt blijven gebruiken zijn de kosten een tientje per maand. Zeg je op tijd op, dan kost het je verder niets.

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Lees ook

Wifi in de tuin: outdoor-accesspoints in de test voor verbeterd wifi-signaal

We hebben vijf moderne outdoor access points getest. We gaan in op de installatie en kijken of je daarmee goede wifi buiten in de tuin krijgt.

Gratis videobellen: een overzicht

Er zijn veel programma's om te videobellen, maar met welke kun je wat doen? We hebben de kenmerken van de gratis aanbiedingen vergeleken.

0 Praat mee