Een mooie game-pc op maat met hulp van ASUS

Blog
0

Voor een goede game-pc is het belangrijk dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Als je een kant-en-klaar systeem zoekt dat goed presteert met onderdelen die bij elkaar passen, kun je kijken naar ‘Powered by ASUS’ systemen.

Een goede game-pc vereist dat de onderdelen zoals processor en grafische kaart, maar ook de voeding, goed op elkaar zijn afgestemd. Anders presteert de pc niet optimaal of werkt hij zelfs niet stabiel.

Verder is het fijn als de onderdelen bij elkaar passen op andere punten, zoals RGB-verlichting die je centraal kunt regelen in plaats van met apps van allerlei verschillende merken.

Zelf een game-pc bouwen is dan ook een tijdrovende klus, waarbij veel fout kan gaan. Met Powered by ASUS krijg je een kant-en-klare game-pc, maar dan wel met de beste losse onderdelen erin verwerkt.

Powered by ASUS, Dominate with the best

Een kant-en-klare game-pc – maar dan wel op maat

Wil je het gemak van een kant-en-klare game-pc, maar dan wel een met onderdelen die goed bij elkaar passen en op elkaar zijn afgestemd? Profiteer dan van het Powered by ASUS-programma.

Powered by ASUS game-pc op maat

Kant-en-klare game-pc, Powered by ASUS

ASUS heeft een wereldwijd programma in meer dan 40 ­landen en met meer dan 500 partners om de allerbeste op maat gemaakte systemen te kunnen leveren:

ASUS werkt daarbij zeer nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners die al ­langere tijd bewezen kwaliteit leveren en vertrouwen hebben in het productaanbod van ASUS. Op die manier weet je zeker dat de pc’s die via de partners worden verkocht zijn voorzien van de ­allerbeste componenten en vakkundig zijn samengesteld, maar ook dat het assortiment snel wordt bijgewerkt zodra er nieuwe tech en ­innovaties beschikbaar worden.

Powered by ASUS partners

De configuraties worden goedgekeurd door ASUS. En via de ­Powered by ASUS-partners worden ook vaak ­leuke promoties gedraaid. Powered by ASUS kan overigens gelden voor ­zowel high-end ­gamingsystemen als zeer krachtige workstations voor content-creatie.

Voorbeelden van Partners

Een voorbeeld van een door ASUS geselecteerde partner is Redux Gaming. Zij bieden high-end gamingsystemen onder de ­Powered by ASUS-vlag, zoals de ROG Gamer i430 R38 D5 van Redux ­Gaming. De ROG Gamer i430 R38 D5 gaming-pc is opgebouwd uit onder andere een ROG Strix Z690-F gaming WiFi-moederbord met Intel Core i9 12900KF, ROG Strix GeForce RTX 3080 OC, ROG Strix 750G pc-voeding en ROG Strix LC240 waterkoeling in een ROG Strix Helios-behuizing.

Heb je liever een systeem met AMD-processor erin? Dan is de ASUS TUF Gamer a315 R37 een goede keus.

Beide systemen zijn krachtig genoeg om probleemloos te gamen met hoge framerates, in combinatie met bijvoorbeeld een snelle TUF gaming-monitor en ook het design mag gezien worden.

TIP: momenteel loopt er een promotie bij Redux gaming waarbij je een muis, keyboard, headset & muismat cadeau krijgt bij aankoop van een Powered by ASUS systeem.

Redux gaming maakt verder regelmatig leuke en informatieve YouTube-video’s.

ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING

Bekijk hier alle Powered by ASUS PC’s van Redux Gaming:

Meer mogelijkheden met Asus-hardware

Het maakt niet uit of je nu zelf een game pc bouwen wilt, of gaat voor een Powered-by-ASUS game-pc. Met het ruime aanbod aan moederborden, video­kaarten, monitoren, routers, behuizingen en randapparatuur uit het assortiment van ASUS, zijn op maat gemaakte systemen te bouwen die perfect voldoen aan de verschillende eisen van gebruikers:

  • De moederborden van ASUS zijn wereldwijd nummer 1: eenvoudig in het gebruik, stabiel en betrouwbaar. Er zijn inmiddels al meer dan 580 miljoen stuks van de loopband gerold en de moederborden van ASUS hebben talloze prijzen in de wacht weten te slepen. Of het nu gaat om zakelijk, gaming of ­content creatie, er is altijd een moederbord dat aan je behoeftes voldoet.
  • Videokaarten van ASUS bieden een onderscheidend fandesign en de beste koeling om de lat zo hoog mogelijk te leggen.
  • De hardcore gaming-apparatuur heeft zich ook bewezen: ASUS was als eerste met een 144Hz-gamingmonitor en biedt 4K-mini­ledmonitoren met 144 Hz en zelfs 65”-schermen met 120 Hz. Binnenkort verschijnt er zelfs een 500Hz monitor van ASUS.
  • Het ASUS AIO Cooler-assortiment houdt oplopende temperaturen effectief onder ­controle, in combinatie met gaming-esthetiek, aanpasbare effecten op de 3.5” LiveDash oled en Aura Sync-verlichting.
  • De pc-voedingen zijn voorzien van hoogwaardige componenten, ­geavanceerde koeling en unieke ontwerp­elementen die ze perfect maken voor zowel liefhebbers als mainstream-gebruikers.
  • De ­netwerkapparatuur van ASUS biedt AiMesh voor perfecte wifidekking door je hele huis, een eenvoudige bediening en veiligheid dankzij ­AiProtection Pro.

Het resultaat is een volledig op maat gemaakt systeem met een naadloze samensmelting van functies, matchende looks en nauw­keurig afgestelde prestaties.

Denk bijvoorbeeld aan ASUS Aura Sync waarbij de RGB-verlichting van verschillende hardware-componenten een vrijwel ­eindeloos ­spectrum aan kleuren en patronen kan weergeven. Je kunt ook je eigen effecten maken en aanpassen. Zo kun je de looks van de pc moeiteloos naar jouw wensen aanpassen.

De ­Armoury ­Crate-software is een alles-in-een-app om de verschillende ROG ­gaming-onderdelen in een set-up te configureren en bedienen. Ook je gaming headset of andere accessoires kun je daarmee makkelijk instellen.

Ongeacht je wensen, als je een game-pc wilt laten bouwen, dan heb je het beste resultaat met een Powered by ASUS systeem.

Deel dit artikel

Lees ook

Laatste kans Strato HiDrive aanbieding: eerste half jaar 1 TB cloudopslag voor 3 euro

Voor het bewaren van files is de HiDrive cloudopslag van Strato een veilige en bereikbare plek. Bekijk deze aanbieding voor een compleet pakket.

De voordelen van AI in zelfrijdende auto’s

Kunstmatige intelligentie (AI) is de katalysator van ingrijpende veranderingen in de transportindustrie, met een toename van zelfrijdende auto’s tot g...

0 Praat mee