Aldi komt met nieuwe en snellere Wolfgang

Redactie
0

Supermarktdiscounter Aldi heeft de Wolfgang AT-AS40D aangekondigd. De smartphone die gemaakt wordt door Ambiance Technology, zal net als de half jaar eerder uitgekomen voorganger 99 euro kosten.

De nieuwe Wolfgang moet sneller werken vanwege twee belangrijke vernieuwingen: de dualcore-cpu met 1,3 GHz (de oudere had nog een 1Ghz single-core processor) en de update van besturingssysteem Android van versie 4.1 naar 4.2.

De overeenkomst met het oudere model is een 4″ WVGA-touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Verder heeft de nieuwe telefoon 512 MB RAM en een opslagcapaciteit van 4 GB. Met behulp van een micro-SD kan die worden uitgebreid tot 32 GB. De resolutie van de camera achter bedraagt 5 MP, die van voor heeft met 0,3 MP VGA-kwaliteit.

Tot slot beschikt de AT-AS40D net als andere Wolfgang-telefoons naast Bluetooth 4.0, wifi en een 3,5 mm jack headset over dual-SIM. Je kunt hetzelfde toestel dus zowel zakelijk als privé gebruiken.

De Wolfgang AT-AS40D ligt vanaf zaterdag 30 november in de schappen van de Aldi. De garantie bedraagt twee jaar.

Deel dit artikel

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er