Google Agenda-widget privé maken

Daniel Dupré
0

Op mijn werk hebben wij een Google Agenda die we delen, zodat we onze afspraken onderling kunnen coördineren. Alleen worden nu ook op mijn privételefoon de afspraken van mijn collega’s getoond, en die vullen zo’n beetje het hele beeld van de widget. Is er niet een manier om de afspraken in de browser te kunnen blijven zien, maar te verbergen op mijn privésmartphone? Of kan dat alleen maar door de Agenda te verwijderen?

Verwijder de agenda vooral niet! Want dan zijn je collega’s hem ook kwijt. Als je alleen je privéafspraken wilt zien, moet je de instellingen op je smartphone wijzigen, dat kun je niet via de browser doen.

Tik op de agenda-widget om de app te openen en tik dan linksboven op het hamburgermenu. In de lijst zou dan de werkagenda moeten staan. Tik vervolgens op het selectievakje ernaast om het vinkje weg te halen, waarmee je verhindert dat afspraken op je privételefoon verschijnen. In de browser laat je het vinkje wel staan, zodat je tijdens het werk je afspraken kunt blijven volgen.

Google gedeelde agenda

Bij de instellingen van de Google Agenda-app kun je aangeven welke agenda’s er getoond moeten worden.

Meer over

Google

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Wat is DirectX en wat doet het?

Microsoft ontwikkelde DirectX, wat verklaart waarom het zich op vrijwel alle Windows-besturingssystemen bevindt. De software beperkt zich niet alleen ...

Waar moet je op letten bij het kopen van een ssd?

Op dit moment zijn ssd's zeer betaalbaar, met bepaalde exemplaren van 2 terabyte die minder dan 75 euro kosten. Ondanks de vele goede deals is het bel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er