Verrijk je IT-kennis met c’t magazine

Heb jij een IT-achtergrond, bovengemiddelde interesse in computers of ben je een IT-professional? Ben je op zoek naar diepgang over je favoriete onderwerpen en betrouwbare informatie waar je verder mee komt? Dan is c’t magazine je op het lijf geschreven. Neem nu een abonnement op ons computer tijdschrift of lees hieronder de voordelen.

Betrouwbare partner

Als computerliefhebber weet je dat het niet meevalt om onafhankelijke, betrouwbare informatie te vinden die je vooruit helpt. Bronnen zijn vaak onjuist, incompleet of niet objectief. Met onze mix van tests, workshops, achtergronden en tips zijn we jouw betrouwbare partner met betrekking tot de laatste ICT-ontwikkelingen. Bij ons lees je het IT-nieuws dat je nergens anders tegenkomt. Je leert en wordt uitgedaagd om je kennis te verbreden en aan de slag te gaan met nieuwe onderwerpen.

Wij testen, jij trekt de conclusies

Onze hardware- en softwaretests zijn ongeëvenaard. Ons team van zeventig redactieleden werkt met eigen testlabs en graaft dieper dan alle andere computertijdschriften. Wij zijn geheel onafhankelijk. We beweren niets, maar beargumenteren alles. In ons magazine geven we jou de informatie die je nodig hebt om zelf je conclusies te trekken.

Op papier én digitaal

Alleen als abonnee heb je ook automatisch toegang tot de digitale versies van het magazine. De digitale versies zijn beschikbaar in je persoonlijke omgeving in de c’t app. Daarnaast is er een desktop versie beschikbaar, welke te bereiken is via je browser. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina Digitaal lezen.

Met een passie voor IT

C’t is al sinds 1997 hét IT-magazine voor de liefhebber. De belangrijkste reden voor het succes? Wij delen je passie voor ICT en computers in ons tijdschrift en online. De 10.000 lezers die maandelijks c’t lezen belonen ons computertijdschrift al jaren met een 8+. En daar worden wij nóg enthousiaster van.

Kort abonnement

Nu 3 nummers van c’t magazine voor maar €20,-. Het abonnement is per editie opzegbaar en je eerste uitgave lees je direct digitaal.

Bekijk de actie

Jaarabonnement

Nu 10 nummers van c’t magazine voor maar €50,-. Profiteer van €35,- korting en je eerste uitgave lees je direct digitaal.

Bekijk de actie

Tweejarig abonnement

Nu 20 nummers van c’t magazine voor maar €100,-. Profiteer van €70,- korting en je eerste uitgave lees je direct digitaal.

Bekijk de actie

Verschijningsdata c’t magazine 2023

wdt_IDUitgaveDatum NederlandDatum België
2c't 331 januari 2023
3c't 47 maart 2023
4c't 511 april 2023
5c't 616 mei 2023
6c't 720 juni 2023
7c't 8-925 juli 2023
8c't 1029 augustus 2023
9c't 113 oktober 2023
10c't 127 november 2023
11c't 1-2/202412 december 2023

Op de bovengenoemde data ligt c’t in de winkels. Abonnees in zowel Nederland als België ontvangen het blad een paar dagen vóór de Nederlandse verschijningsdatum. Deze data zijn onder voorbehoud. Wil je altijd als eerste de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op c’t magazine.