Young professional servicedesk medewerker, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Young professional servicedesk medewerker
32 – 36 uur | Oosterhout

Over Equalit
Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 12 deelnemers met ruim 2600 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?
Als Young professional servicedesk medewerker ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers. Je krijgt vragen over het gebruik van de ICT-omgeving en inhoud van applicaties en systemen. Alle telefoontjes komen bij jou en je collega’s binnen. De meesten vragen leer je zelf op te lossen. Is het een vraag waarbij bijvoorbeeld meer specialistische kennis van een applicatie nodig is, dan zet je die door naar een collega die die kennis heeft. Dit alles registreer in ons ticketsysteem. Ook vragen wij jou naar deelnemers toe te gaan. Je kunt dan terplekke gebruikers helpen of proactief jouw hulp aanbieden.

Wat hoort er nog meer bij?

 • opstellen en onderhouden van o.a. handleidingen en werkinstructies voor gebruikers;
 • helpen bij diverse projecten in vorm van gebruikersondersteuning.

Je komt te werken bij het team Servicedesk. Dit team streeft naar een optimale dienstverlening. Hiervoor gaan zij regelmatig met elkaar in gesprek, geven elkaar feedback en luisteren eerder gevoerde gesprekken terug. Jij kunt ook bij dit enthousiaste team horen!

Solliciteer nu

Jouw ontwikkeling
Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrière gericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Jij, onze ideale Young professional servicedesk medewerker, wil natuurlijk graag veel leren en niet alleen over ICT. Omdat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze gebruikers heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling en leg je makkelijk contact. Om onze gebruikers snel te kunnen helpen ben je oplossingsgericht. En heb je:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • natuurlijk affiniteit met ICT;
 • een nieuwsgierige en proactieve houding.

Dan willen wij jou graag overtuigen om bij Equalit te komen werken!

Wat krijg je?
Als Young professional servicedesk medewerker werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een aanstelling voor 1 jaar, daarbij hoort een:

 • salaris €2846,- (schaal 6, peildatum 1 januari 2020) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Nog meer bij Equalit:

 • een informele werksfeer;
 • gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • wordt hard gewerkt;
 • ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je?
Hebben we jou enthousiast gemaakt voor de functie van Young professional servicedesk medewerker? Solliciteer dan uiterlijk 15 december 2019 via de sollicitatieknop.

Solliciteer nu

De procedure
Vallen jouw brief en CV op dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk meerdere gesprekken volgen. Daarnaast is een arbeidsvoorwaardengesprek onderdeel van de selectieprocedure.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over de functie van Young professional servicedesk medewerker? Bel/app dan met Joey Geerts (senior Operations) tel. 06-52366396 of kijk op www.equalit.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature…doe maar niet!

Trefwoorden: servicedesk, overheid, gemeente, Noord-Brabant, MBO, ICT, klantgericht, dienstverlening, gebruiksondersteuning. 

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee