Young Professional Servicedesk Medewerker 32 – 36 uur | Oosterhout

c't-partner
0

 

equalit

Ben jij nog lang niet uitgeleerd en wil je dat on the job doen? Dan zit je bij Equalit goed! Ben jij dienstverlenend ingesteld en wil jij leren hoe je onze gebruikers helpt met hun ICT-problemen op te lossen? Wil je dat doen in onze complexe ICT-omgeving van meerdere gemeenten? Word dan Young professional servicedesk medewerker bij Equalit.

Over Equalit

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 13 deelnemers met ruim 2800 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?

Als Young professional servicedesk medewerker ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers. Je krijgt vragen over het gebruik van de ICT-omgeving en inhoud van applicaties en systemen. Alle telefoontjes komen bij jou en je collega’s binnen. De meesten vragen leer je zelf op te lossen. Is het een vraag waarbij bijvoorbeeld meer specialistische kennis van een applicatie nodig is, dan zet je die door naar een collega die die kennis heeft. Dit alles registreer in ons ticketsysteem.

Wat hoort er nog meer bij?

 • Opstellen en onderhouden van o.a. handleidingen en werkinstructies voor gebruikers;
 • Helpen bij diverse projecten in vorm van gebruikersondersteuning.

Je komt te werken bij het team Servicedesk. Dit team streeft naar een optimale dienstverlening. Hiervoor gaan zij regelmatig met elkaar in gesprek, geven elkaar feedback en luisteren eerder gevoerde gesprekken terug. Jij kunt ook bij dit enthousiaste team horen.

Jouw ontwikkeling

Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrièregericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Jij, onze ideale Young professional servicedesk medewerker, wil natuurlijk graag veel leren en niet alleen over ICT. Omdat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze gebruikers heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling en leg je makkelijk contact. Om onze gebruikers snel te kunnen helpen ben je oplossingsgericht. En heb je,

 • Hbo-opleiding;
 • Natuurlijk affiniteit met ICT;
 • Een nieuwsgierige en proactieve houding.

Dan overtuigen wij jou graag om bij Equalit te komen werken!

Wat krijg je?
Als Young professional servicedesk medewerker werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een aanstelling voor 1 jaar, daarbij hoort een:

 • Salaris maximaal €2818 (schaal 6) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Nog meer bij Equalit:

 • Een informele werksfeer;
 • Gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • Wordt hard gewerkt;
 • Ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je?

Hebben we jou enthousiast gemaakt voor de functie van Young professional servicedesk medewerker? Solliciteer dan voor 23 juli door te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

 

De procedure

Vallen jouw brief en CV op dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk meerdere gesprekken volgen. Daarnaast is een arbeidsvoorwaardengesprek onderdeel van de selectieprocedure.

 

Contactinformatie

Wil je meer informatie over de functie van Young professional servicedesk medewerker?

Bel/app dan met Nadia Mackor (servicedeskmedewerker) tel. 06-18102983 of kijk op www.equalit.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Young Professional, Servicedesk Medewerker, fulltime, Oosterhout, HBO, ICT, klantenservice

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Vacature: Oracle DBA Middleware 34 uur Groningen

Vacature: IV Ops Engineer 34 uur Groningen - Als database administrator met als focus Middleware hebben jouw werkzaamheden grote impact op de dienstve...

Vacature Senior projectleider ICT – 36 uur Oosterhout

IT-vacature: Senior projectleider ICT - 36 uur Oosterhout. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er