ViewSonic lanceert interactieve displays met soundbar

c't-partner
0

ViewSonic komt met de ViewBoard 52-serie interactieve displays in drie formaten met een geïntegreerde soundbar. Het Californische ViewSonic produceert uitgebreide hardware- en softwareoplossingen zoals monitoren, projectoren, narrowcasting, interactieve ViewBoard-displays (touchscreens) en het myViewBoard software-ecosysteem.De schermgrootte van het productaanbod van ViewSonic loopt uiteen van 24 inch tot 98 inch – voor elk scenario is er wel een passend scherm in huis te halen. ViewSonic komt nu met de ViewBoard 52-serie interactieve displays in drie formaten met een geïntegreerde soundbar.

ViewBoard 52 met unieke multi­media soundbar

De ViewBoard 52 biedt met zijn unieke multi­media soundbar uitgebreide audiomogelijkheden en superieure audio. De soundbar heeft twee naar voren gerichte luidsprekers en een subwoofer die de vergaderkamer vult met een mooi, rijk en helder geluid.De ingebouwde microfoonarray (acht stuks) met audiodetectie en ruisonderdrukking zorgt ervoor dat vergaderingen of lessen lokaal of op afstand uitstekende geluidskwaliteit krijgen. Aan de voorkant van de ViewBoard zitten de makkelijk toegankelijke USB-C-, HDMI- en usb-poorten waaronder een USB type B-poort voor touch-input. Totaal heb je onder ­andere twee keer een HDMI-input, een DisplayPort-input, VGA-input, audio-in, OPS-slot, wifimodule-slot en netwerkpoort.

Nieuwe gebruikersinterface

Samen met de nieuwe gebruikersinterface hebben gebruikers direct toegang tot de meest ­gebruikte functies. Met de selectie van sneltoetsen kunnen gebruikers aanraakfuncties die niet in gebruik zijn uitschakelen en het scherm bevriezen voor onafhankelijk gebruik op de persoonlijke apparaten van de deelnemers tijdens presentaties.

De interface beschikt ook over balken aan beide randen van het scherm voor het eenvoudig oproepen van snelmenu‘s. Door lang op het scherm te drukken, kan het het On Screen Display (OSD)-menu worden opgeroepen.Dat intuïtieve ontwerp plaatst alles wat gebruikers vaak willen gebruiken binnen handbereik en zorgt voor een vloeiende gebruikerservaring.

Samen met myViewBoard, een visueel leer­platform dat een uitgebreide reeks toepassingen biedt, levert de ViewBoard 52-serie geavanceerde communicatie, samenwerking en betrokkenheid.

Multimedia-integratie

Deel presentaties en ideeën met je collega’s of ze nu fysiek aanwezig zijn of vanuit thuis digitaal aansluiten. Dankzij de multimedia-integratie kun je supersnel een presentatie in elkaar zetten. myViewBoard werkt op bestaande apparaten en werkt ook samen met populaire tools als Google Workspace en de Micro­soft 365-suite.

ViewBoard Cast levert de efficiëntie en productiviteit van samenwerken in groepen. Deelnemers kunnen eenvoudig schermen van hun eigen mee gebrachte apparaten delen via myViewBoard Display, een webbased draadloze presentatietool. Daar hoeft niet eerst een app voor gedownload te worden.

MyViewBoard Manager

Een ander pluspunt is de myViewBoard Manager, die efficiënt beheer op afstand van meerdere schermen mogelijk maakt. Zo beheer je vanuit één plek het installeren, verwijderen en updaten van apps of stuur je met een druk op de knop berichten en notificaties en stel je energiebeheersfunctie en veiiligheidsinstellingen in. Taken zijn te automatiseren zodat je er (vrijwel) geen omkijken meer naar hebt.

Bij het webbased devicebeheer krijg je uitgebreide gebruiksstatistieken voor een beter inzicht: welke gebruikers zijn momenteel actief en welke apps zijn het meest populair? Ook rapportages over het energie- en data­verbruik zijn inzichtelijk. Elk interactief display kan op afstand ingesteld worden als broadcastsysteem voor zowel algemene informatie of specifieke informatie voor bijvoorbeeld tijdens een noodsituatie.

Het oogcomfort wordt verhoogd door het terugdringen van schadelijk blauw licht, een anti-reflectie­coating tegen hinderlijke schitteringen en flikker­reductie De ViewBoard 52-serie wordt geleverd in drie maten, te weten 65”, 75” en 86”. Het board werkt op Android 9.0 en is compatibel met Windows, Mac, Chrome en Linux met full-touch invoerfunctionaliteit voor alle aangesloten apparaten.


Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er