Team manager ICT, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Team manager ICT

36 uur | Oosterhout

Onze ideale Team manager ICT juicht het toe dat we bij Equalit Agile werken en weet hoe je de dienstverlening van een organisatie professionaliseert. Bijdragen aan de ontwikkelingen richting de cloud? Tuurlijk. Want, jij vindt het niet alleen leuk maar ook uitdagend om met organisatie inrichting én met ICT-techniek bezig te zijn. Het contact met onze deelnemers maakt voor jou het plaatje compleet. En, hebben we jou, de ervaren manager met kennis van ICT gevonden?

Solliciteer nu

Over Equalit

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 12 deelnemers met ruim 2600 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Operations is het kloppend hart van de techniek bij Equalit, waar de IT-infrastructuur en werkplekken worden beheerd.

Wat ga je doen?

Als Team manager ICT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 5 teams binnen de afdeling Operations (ongeveer 40 collega’s). De aandachtsgebieden van de teams zijn systeembeheer, netwerk & operational security, technisch applicatie-beheer en databases, werkplekdiensten en de service desk.

Als Team manager ICT krijg je de kans om jezelf op strategisch gebied te laten zien. Je maakt deel uit van het MT-team (6 collega’s) en denkt mee over de strategie en visie van Equalit. Daarnaast ben je op tactisch gebied actief door de teams van Operations te ondersteunen in de agile manier van werken en het verbeteren van de dienstverlening. Equalit investeert in het verbeteren van de processen binnen de organisatie en ook hier hierin is een rol voor jou weggelegd samen met de procesmanagers.

Daarnaast werk je voor de ontwikkeling van Operations samen met de architecten en product owners. Wat hoort daar nog meer bij?

  • Contact met onze deelnemers;
  • Uitvoering van HR-taken voor de teams;
  • Budgetverantwoordelijk;
  • Proceseigenaarschap van meerdere ITIL-processen.

Wij vragen

Wij zoeken een collega die veel kan en durft! Heb jij ervaring met leidinggeven aan grote teams (minimaal 20 personen) én affiniteit van IT-infrastructuur dan is dat een heel mooie combinatie die wij zoeken. Omdat Equalit aan het veranderen is naar een Agile organisatie vragen wij ook ervaring met verandertrajecten en kennis van Agile. Daarbij weet je hoe je mensen in beweging krijgt om anders te gaan werken.

Durf jij ook door te vragen om tot de kern van de vraag te komen, durf jij daarvoor moeilijke vragen te stellen, durf jij knopen door te hakken en zonder de consequenties daarvan uit het oog te verliezen? Snap jij dat het soms lastig is om te bewegen in een organisatie waar ook politieke belangen spelen? En heb jij ook nog minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan willen wij jou graag in een gesprek nog enthousiaster maken om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?

Als Team manager ICT werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

  • Salaris maximaal 5.520 bruto (schaal 12) per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van opleidingen om je carrièregericht vorm te geven wordt gestimuleerd.

Nog meer bij Equalit:

  • Een informele werksfeer
  • Gaaf kantoor met lekkere koffie
  • Wordt hard gewerkt
  • Ruimte voor ontspanning

Hoe solliciteer je?

Herken jij je in het profiel van Team manager ICT en wil je onze organisatie graag komen versterken, solliciteer dan voor 1 augustus 2019 via de sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan Willem Zwijgers, Unitleider Equalit.

Solliciteer nu

De procedure

Vallen jouw enthousiaste brief en CV op dan maken we graag kennis met je. Er zijn dan twee gesprekken, waarvan een met teamleden vanuit Operations en een met MT leden van Equalit. Een assessment is ook onderdeel van de procedure. Komt er dan een 3e gesprek? Dan is die met de unitleider van Equalit, de directeur van Gemeente Oosterhout en een HR-adviseur. Als dit gesprek positief uitvalt, volgt een aanbiedingsgesprek.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie Joyce Blaas – Franken, ad interim coördinator Operations (06-30512919). Voor meer informatie over Equalit kijk op www.equalit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: Agile, ICT, HBO, WO, aansturing, management, Strategisch, MT-lid, verbe-termanagement, IT-infrastructuur, verandermanagement.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er