Scrum Master 32-36 uur, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Scrum Master 

32-36 uur | Oosterhout

Wie zorgt ervoor dat teamleden zich echt kunnen focussen op datgene waar ze goed in zijn? Nou jij als Scrum master. Jij helpt teams bij het toepassen van het scrum proces en het continue verbeteren daarvan. We kunnen jou als Scrum master niet missen. Jij bent de coach, mentor de facilitator en nog veel meer voor de teamleden. En, zie jij jezelf al bij Equalit zitten?

Solliciteer nu

Over Equalit 

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 13 deelnemers met ruim 2800 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen? 

Als Scrum master draag je de Agile en Scrum waarden en principes steeds binnen Equalit uit op aspecten als processen, mensen en cultuur. Je bent de facilitator die belemmeringen wegneemt en waar nodig durf je te escaleren over die belemmeringen bij de verantwoordelijke leidinggevende. Zowel voor het team zelf als voor individuele teamleden ben je de coach die helpt bij het creëren van een goede teamdynamiek en zelfsturing van het team. Wat hoort daar nog meer bij?

 • Afschermen van het team van de omgeving en ruis;
 • Middels de Agile pijlers transparantie, inspectie en aanpassing zorg je dat teams zich continu blijven ontwikkelen;
 • Regelmatig contact met de leidinggevende van de teams over de ontwikkeling van de medewerkers in de teams;
 • De product owner helpen om de communicatie tussen de teams en stakeholders te optimaliseren;
 • Stimuleren kennisdeling binnen teams maar ook tussen teams;
 • Faciliteren van (scrum) events.

Kortom, je zorgt ervoor dat teamleden zich kunnen focussen en zo hun bijdragen kunnen leveren aan de ondersteuning van de 2800 ambtenaren in plaats- en tijd onafhankelijk werken.

Wij vragen 

Wij zoeken een Scrum master die stevig in zijn schoenen staat, want je gaat een discussie, moeilijke gesprekken en het geven van (opbouwende) feedback niet uit de weg. Jij bent de coach die dat doet op een respectvolle manier en je communiceert neutraal, open en eerlijk. Je vindt het een uitdaging om continue met het team op zoek te zijn naar verbeteringen in o.a. de processen, samenwerking en communicatie. Signalen uit de organisatie die van belang kunnen zijn voor het team of andersom pik jij moeiteloos op en gaat daar mee aan de slag.

En verder:

 • Afgeronde hbo-opleiding;
 • Werkervaring binnen de ICT;
 • Kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met de Agile- en Scrummethodiek.

Dus ben jij die coach, mentor en facilitator in één die goed kan luisteren en overtuigen? Dan willen wij jou graag in een gesprek nog enthousiaster maken om de functie van Scrum Master bij Equalit te vervullen.

Wat krijg je? 

Als Scrum Master werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

 • Salaris maximaal € 4406 bruto (schaal 10) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van opleidingen om je carrièregericht vorm te geven wordt gestimuleerd.

Nog meer bij Equalit:

 • Een informele werksfeer;
 • Gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • Wordt hard gewerkt;
 • Ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je? 

Herken jij je in het profiel van Scrum Master en wil je onze organisatie graag komen versterken, solliciteer dan uiterlijk voor 15 september 2020, via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

De procedure 

Vallen jouw brief en CV op dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek. Bevalt dat aan beide kanten goed dan wordt een tweede gesprek gepland. Zien we elkaar daarna nog meer zitten, volgt tot slot een arbeidsvoorwaarden gesprek met de HR- adviseur.

Meer informatie? 

Wil je meer informatie over de functie van Scrum Master bel of app dan met Martijn Langer, 06-50889669. Voor meer informatie over Equalit kijk op www.equalit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Scrum Master, fulltime, Oosterhout, HBO, ICT, Agile-Scrummethodiek, procesmanagement, ervaren, coach

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Maak je huis (nog) slimmer met deze SwitchBot Prime Day Deals!

SwitchBot kondigt zijn Prime Day-aanbiedingen aan, met kortingen tot 40% van 9 juli tot 17 juli. Als je een leuke smarthome-upgrade wilt aanschaffen, ...

Bouw je netwerk met Acer

Acer heeft een sterke reputatie opgebouwd in de techwereld en biedt tegenwoordig ook een breed scala aan netwerkproducten. Of je nu een betrouwbare ro...

0 Praat mee