Ruby on Rails Developer, Nedap Healthcare – Groenlo

c't-partner
0

Ruby on Rails Developer
Groenlo

Voor het team Ons Planning zijn wij op zoek naar een Ruby on Rails Developer. Ons Planning biedt zorginstanties de mogelijkheid om duizenden zorgverleners in te plannen, kunnen zorgmedewerkers hun eigen rooster en planning inzien en helpen we teamleiders om grip te houden op de te werken uren.

In deze rol neem je de leiding over ambitieuze backend gerelateerde projecten van begin tot eind. Te denken hierbij valt aan aan het bouwen van features in bestaande producten, het refactoren van bestaande functionaliteiten en het overzetten van bestaande producten naar een moderne stack.

Jouw team
Binnen Nedap Healthcare wordt er gewerkt in zogeheten Tribes. Elke Tribe bevat meerdere producten en processen die één hoofdproces in de zorg ondersteunen.

Team Ons Planning maakt deel uit van onze Logistiek Tribe. Binnen deze Tribe zitten verschillende multidisciplinaire teams die nauw met elkaar samenwerken. Onze teams werken allemaal hybride. Deels thuiswerken en deels vanuit ons kantoor in Groenlo. Het is helemaal aan jezelf hoe je hier invulling aan wil geven. Geheel remote, of flexibele werktijden, is natuurlijk ook geen probleem. Wel waarderen we het wanneer je zo nu en dan langskomt op ons mooie groene kantoor in Groenlo.

Binnen onze Logistiek tribe dragen wij bij aan de visie van Nedap Healthcare door mensen te helpen de juiste zorg te geven en te ontvangen, op de juiste plaats op het juiste moment. Wij streven naar een balans tussen de behoeften van zorgontvangers en zorgverleners. Wij optimaliseren de kwaliteit van de zorg door mensen, tijd en middelen efficiënt op elkaar af te stemmen en tegelijkertijd het werkplezier te verhogen.

Ons aanbod
We vinden het belangrijk om onze talenten de beste werkomstandigheden te bieden. Dit betekent dat je, naast een prima beloningspakket, de vrijheid krijgt om je tijd zo te besteden dat je het maximale uit jezelf haalt en uit wat je doet. Wij registreren geen vakanties, je hebt een onbeperkte mogelijkheid om vakantiedagen op te nemen – jij bepaalt wanneer je een pauze nodig hebt!

Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast een goed salaris en vakantiegeld kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering, de mogelijkheid tot aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling. Een goede reiskostenvergoeding en een vergoeding voor thuiswerkdagen komen hier nog bovenop, evenals het faciliteren in kantoorbenodigdheden voor thuis.

Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen opleidingsbudget, maar zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw potentieel en doorgroeimogelijkheden binnen Nedap.

Vereiste ervaringen en skills
We zijn op zoek naar een visionair op het gebied van backend architecturen, technologieën en processen. Iemand die initiatiefrijk is en in staat is om zijn of haar inzichten te delen met collega’s en het team daarmee weet te enthousiasmeren en inspireren. Je bent iemand die zijn of haar weg weet te vinden door het gehele back-end landschap. Kun je verder goed werken met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid en heb je de drive om jezelf continu verder te willen ontwikkelen? Herken je jezelf in het bovenstaande vind je het leuk om je collega’s uit het team te coachen en ondersteunen bij het aanscherpen van hun back-end vaardigheden?

Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou!

Over Nedap Healthcare
Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Sollicitatieprocedure
Nieuwsgierig geworden? Vul het sollicitatieformulier op onze website in om je sollicitatie in te dienen!

Solliciteer nu

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Liever eerst even contact met de recruiter!?
Hjalmar Wewerinke-van Marle
hjalmar.vanmarle@nedap.com
06 288 59 515

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

De voordelen van ARM-processors

ARM-processors maken de overstap van mobiele apparaten naar servers en datacenters die de voordelen van deze architectuur optimaal benutten.

De grondbeginselen van cyberbeveiliging

In deze ongekende tijden is het voor bedrijven van essentieel ­belang om zichzelf en de medewerkers thuis en op kantoor te ­beschermen door te focusse...

Interessant voor jou

0 Praat mee