Relatiebeheerder, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Relatiebeheerder

32-36 uur | Oosterhout

Onze ideale Relatiebeheerder bouwt, verdiept en verstevigt de samenwerking met onze deelnemers. Je juicht het toe dat we bij Equalit Agile werken en weet hoe je klantbehoeften kunt vertalen naar digitale oplossen. Samen met jouw collega relatiebeheerder bijdragen aan het verbreden en verdiepen van ons producten- en dienstenportfolio? Tuurlijk. Want, jij vindt het niet alleen leuk maar ook uitdagend de digitaliseringsopgave van onze deelnemers kleur te geven. En, hebben we jou, de ervaren relatiebeheerder met passie voor service- en accountmanagement gevonden?

Solliciteer nu

Over Equalit

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 12 deelnemers met ruim 2600 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Relatiebeheer schakelt, als onderdeel van het bedrijfsbureau, veel met de informatiemanagers en directies van onze deelnemers.

Wat ga je doen?

Als Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het service- en accountmanagement bij Equalit. Je adviseert de informatiemanagers en directies van onze deelnemers. Ook heb je regelmatig overleg met de product owners binnen Equalit. Zij zijn de schakel met de interne organisatie. Met het MT van Equalit, de product owners en de andere relatiebeheerder denk je mee over de strategie en visie van Equalit.

Om in te kunnen spelen op signalen van de deelnemers, ben je als Relatiebeheerder goed op de hoogte van alle producten en diensten van Equalit. Je bent op tactisch gebied actief door de (nieuwe) behoeften van deelnemers te inventariseren. Hiervoor stel je zowel functionele als technische user stories op en maak je hiervan de doorvertaling naar de backlogs van productteams.

Wat hoort daar nog meer bij?

 • Samen met de product owner opzetten van nieuwe diensten;
 • Onze lokale netwerken onderhouden, bijvoorbeeld regionale en landelijke ICT-samenwerkingsinitiatieven;
 • Opstellen offertes voor deelnemers;
 • Andere sales gerelateerde backoffice werkzaamheden.

Wij vragen

Wij zoeken een collega die veel kan en durft! Heb jij ervaring met relatiebeheer en/of sales binnen een ICT-organisatie én affiniteit met IT, dan is dat een heel mooie combinatie die wij zoeken. We zoeken een Relatiebeheerder die onze deelnemers proactief durft te benaderen en met volle overtuiging de vele mogelijkheden van onze diensten weet uit te dragen. Daarbij krijg je mensen in beweging om te kiezen voor Equalit!

Durf jij door te vragen om tot de kern van de vraag te komen en wellicht ook die ‘nee’ te verdedigen als het eropaan komt? Snap jij dat het soms lastig is om te bewegen in een organisatie waar ook politieke belangen spelen? En heb jij ook nog:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Commercieel inzicht;
 • Communicatieve vaardigheden, je kunt communiceren op diverse niveaus;
 • Stressbestending, ook wanneer veel van je wordt gevraagd houd je het hoofd koel en bewaar je het overzicht;

Dan willen wij jou graag in een gesprek nog enthousiaster maken om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?

Als Relatiebeheerder werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

 • Salaris maximaal € 5.067 bruto (voorlopige inschaling op schaal 11) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van opleidingen om je carrièregericht vorm te geven wordt gestimuleerd.

Nog meer bij Equalit:

 • Een informele werksfeer;
 • Gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • Wordt hard gewerkt;
 • Ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je?

Herken jij je in het profiel van Relatiebeheerder en wil je onze organisatie graag komen versterken, solliciteer dan uiterlijk 5 januari 2020 via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

De procedure

Vallen jouw enthousiaste brief en CV op dan maken we graag kennis met je. Een assessment is onderdeel zijn van de procedure. Op maandag 6 januari 2020 laten we jou weten of we graag met jou in gesprek gaan en dat gesprek is dan op donderdagochtend 9 januari 2020.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie Tim Verlaan, coördinator bedrijfsvoering, security & architectuur (06 18 35 61 61).

Voor meer informatie over Equalit kijk op www.equalit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature…doe maar niet.

Trefwoorden: Relatiebeheerder, Relatiebeheer, ICT, IT Support, Vacature Oosterhout, Sales, IT, Backoffice, Hbo

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee