Office 365 Developer, Circle Software – Eindhoven

c't-partner
0

Office 365 Developer

Fulltime | Eindhoven

 

Waar geloven wij in?

Wij geloven dat informatie en technologie mensen enthousiast maakt en organisaties laat excelleren. Door intensieve samenwerking en een scherp advies, ontzorgen wij onze klanten zodat zij kunnen doen waar zij voor staan. Wij leveren slimme en eenvoudige oplossingen, waarmee onze klanten binnen de overheid en het onderwijs hun processen digitaliseren. Vanuit deze overtuiging doen wij dagelijks ons werk!

Solliciteer nu

Wat ga jij doen

Je stelt Office 365 in staat om te communiceren met de digitale buitenwereld; je bent onderdeel van ons Office 365 R&D Team, en ook de schakel tussen Office 365 R&D en R&D van Circle’s cloud-gebaseerde zaaksysteem Djuma. Jij adviseert beide teams hoe de digitale werelden met elkaar verbonden worden, en bouwt zelf mee aan de oplossingen, steeds vanuit het oogpunt van Office 365.

Je programmeert gestandaardiseerde oplossingen, maar kan ook O365 Add-ins ontwikkelen. Denk aan het uitbreiden van MS-Teams functionaliteiten. Vanuit jouw kennis van zowel techniek als de klant maak je afwegingen over het bieden van O365 oplossingen en/of het zelf ontwikkelen.

Je bent ook een echte out of the box denker! Je kent de functionele in- en outs van O365 en weet ook hoe je deze visueel en functioneel kunt beïnvloeden. Je maakt gebruik van de mogelijkheden en zich in de bewezen tooling, zoals Site Design, CSOM, Powershell, Microsoft Framework, SharePoint en Graph REST services en en Microsoft Power Platfowm. Naast de techniek gebruik je je ervaring met het implementeren van Retention en Sensitivity Labels, en Compliancy om de oplossing te laten voldoen aan de vereiste ISO-normeringen.

Je weet klanten en collega’s te overtuigen van te nemen beslissingen op basis van jouw Office 365 ervaring. Je stimuleert en motiveert het gebruik van Microsoft en deelt graag je kennis binnen het team.

Je werkt in het Office 365 R&D team, maar weet je ook staande te houden als Office 365 adviseur bij onze klanten. Tijdens je R&D-werkzaamheden werk je vanuit een van onze kantoren in Sittard of Eindhoven.

Wij zijn op zoek naar: 

  • Een fulltime developer met minimaal 3 jaar ervaring heeft met de moderne Microsoft technologie, te weten;
  • Kennis van het programmeren tegen het Sharepoint Framework, maar ook het ontwikkelen op basis van O365 Add-ins.
  • Je weet wat Graph API inhoudt en hebt idealiter ervaring met moderne technieken zoals Flow/Automate en Power Apps.
  • Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, JavaScript, JQuery, Powershell, CSOM API en Sharepoint REST Services.
  • Je beschikt over een initiatiefrijke houding om persoonlijke- en teamdoelen te behalen.
  • Je bent een echte teamplayer.

Ben jij vol passie over techniek en werk je graag in een professioneel scrum team aan de beste oplossingen voor unieke klantvragen? Dan is dit de functie voor jou!

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een goed salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en vrijheid om flexibel te werken in zowel tijd als plaats.

Je gaat werken in een gedreven team waar zowel hard gewerkt wordt als tijd wordt gemaakt voor een geintje op z’n tijd. We vieren successen, genieten samen van uitjes en/of een vrijdag-middagborrel. Dat doen we in ons gloednieuwe kantoor, een mooie ontmoetingsplek waar al onze collega’s samenkomen om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Interesse? Klik op de sollicitatiebutton!

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Office 365 Developer, fulltime, Eindhoven, ICT, SharePoint, ASP.NET, Javascript, JQuery, Powershell, CSOM API, SharePoint REST Services, programmeren, ervaren

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 ...

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

0 Praat mee