Nieuwe Intel Xeon E-2400 servers van GIGABYTE

Blog
0

Inhoudsopgave

  GIGABYTE lanceert servers aangedreven door Intel Xeon E-2400 processors en deelt updates voor de ondersteuning van 5e generatie Intel Xeon schaalbare processors.

  Giga Computing, een dochteronderneming van GIGABYTE, heeft een geavanceerde serie servers gepresenteerd die geoptimaliseerd zijn voor de Intel Xeon E-2400 processors. Deze servers leveren essentiële rekenkracht en zorgen voor een betrouwbare workload voor een breed scala aan enterprise– en edge computing-toepassingen – voor een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding.

  Een nieuwe standaard

  De nieuwe servers zijn ontworpen om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden van Intel Xeon E-2400 processors. De line-up omvat de E133-X10 short depthserver, op maat gemaakt voor compacte installaties om te voldoen aan de vereisten voor edge-computing. Daarnaast zijn de R133-X10, R133-X11 en R133-X13 rackservers ontworpen voor uiteenlopende toepassingen. Met configuraties met dubbele 10GbE LAN-poorten en dual-slot-gpu’s, voldoen deze servers aan een diversiteit aan budgettaire overwegingen en prestatievereisten.

  De kracht van Intel Xeon E-2400

  De Intel Xeon E-2400 processors bieden verbeterde prestaties dankzij 8, 6 of 4 cores met snelheden tot 5,6 GHz. Ze ondersteunen 128 GB DDR5-4800 geheugen en hebben ECC-ondersteuning. Deze processors bieden veel uitbreidingsmogelijkheden met 16 PCIe 5.0-lanes voor gpu’s. Daarnaast beschikken de processors over maximaal 24 PCIe 4.0-lanes voor extra apparaten. Vier lanes zijn direct verbonden met de cpu, de overige 20 lanes zijn gekoppeld aan de platform controller hub. Intel Xeon E-2400 processors hebben de nieuwste Intel Server Platform Services (Intel SPS) 6 firmware, inclusief Intel Node Management-ondersteuning, wat een efficiënt en veilig serverbeheer mogelijk maakt.


  In de GIGABYTE eShop ontdek je alle informatie en prijzen van het uitgebreide assortiment:

  Bezoek de eShop


   

  Nieuwe productlijn

  De nieuwste serverproductlijn van GIGABYTE is ontworpen voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. Door de kracht van de nieuwe Intel Xeon E-processors in te zetten, kunnen bedrijven de servers gebruiken om hun rekencapaciteiten te verhogen, waardoor ze efficiënter en productiever werken.

  De GIGABYTE E133-X10 short-depth edge-server is ideaal voor toepassingen die een compacte, krachtige serveroplossing vergen. De E133-X10 levert uitzonderlijke prestaties met Xeon E-2400 processors met een maximale TDP van 95 W. De E133-X10 is perfect voor allerlei edge-computing toepassingen.

  De GIGABYTE E133-X10 server is ideaal voor toepassingen die een compacte, krachtige serveroplossing vereisen. De E133-X10 levert uitzonderlijke prestaties dankzij de Intel Xeon E-2400-processor en is perfect voor allerlei edge-computing toepassingen.

  De GIGABYTE R133-X10, R133-X11 en R133-X13 rackservers vormen de kern van het serveraanbod van GIGABYTE. De servers zijn ontworpen voor veelzijdigheid in verschillende toepassingen. Ze bieden een scala aan serverconfiguraties. De R133-X10, R133-X11 en R133-X13 zijn budgetvriendelijk en geoptimaliseerd voor processors met een TDP van 95W. Dit zorgt ervoor dat bedrijven superieure verwerkingskracht kunnen krijgen zonder de grote investeringen, waardoor ze ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren.

  De GIGABYTE R133-serie rackservers zijn ontworpen voor een veelzijdigheid van verschillende toepassingen en zijn verkrijgbaar in een reeks configuraties, inclusief functies zoals snelle netwerkverbindingen en gpu-ondersteuning. Het zijn krachtige maar budgetvriendelijke servers, ideaal voor het MKB.

  De R123-X00 en R113-X30 rackservers bieden kosteneffectieve en kortere chassisinfrastructuur opties voor bedrijven met een krapper budget. Ze garanderen 24/7 betrouwbaarheid op serverniveau met essentiële prestaties ter ondersteuning van bedrijfsbehoeften zoals webhosting, gegevensopslag en inzet in kleine en middelgrote ondernemingen. Het MX34-BS0- moederbord is niet alleen ontworpen voor gebruik met de R113-X30, maar biedt ook allerlei extra aangepaste opties voor het selecteren van IT-infrastructuur.

  De R123-rackserver biedt een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven met een krapper budget. Ze garanderen 24/7 betrouwbaarheid op serverniveau met essentiële prestaties ter ondersteuning van bedrijfsbehoeften zoals webhosting, gegevensopslag en inzet in kleine en middelgrote ondernemingen.

  Updates voor de nieuwste generatie

  Tegelijkertijd met de lancering van de 5e generatie Intel Xeon Scalable-processors, zal GIGABYTE software-updates uitrollen voor de bestaande 4e generatie Intel Xeon Scalable-processors productlijn. Gebruikers kunnen op de desbetreffende productpagina’s het nieuwe BIOS eenvoudig downloaden om hun producten bij te werken en om ondersteuning voor 5e generatie Intel Xeon Scalable-processors toe te voegen. Bovendien krijgen ze daarmee toegang tot nieuwe functies. GIGABYTE’s toewijding aan innovatie en hoogwaardige producten wordt weerspiegeld in deze serverproducten, die nieuwe standaarden stellen voor prestaties en efficiëntie in de serverindustrie. Terwijl bedrijven zich blijven ontwikkelen en nieuwe technologieën omarmen, blijft GIGABYTE voorop lopen en betrouwbare oplossingen bieden die organisaties in staat stellen hun doelen te bereiken.


  In de GIGABYTE eShop ontdek je alle informatie en prijzen van het uitgebreide assortiment:

  Bezoek de eShop


  Meer over

  GIGABYTE

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

  Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

  MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

  MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er