Microsoft Surface aanbieding – tot 30% korting op laptops en tablets

c't-partner
0

Tot 29 maart profiteer je van een Microsoft Surface aanbieding met tot 30% korting op Microsoft Surface laptops en tablets. Een mooi moment om die oude laptop met Windows 7 te vervangen door een snel en fraai Surface-apparaat, compleet met Windows 10. Je kunt van de actie gebruikmaken via de Nederlandse Microsoft-store (de actie geldt ook voor België).

Je werkt makkelijk met de Surface laptops dankzij het fijne toetsenbord en scherm, maar wat ze echt bijzonder maakt zijn het design en de afwerking. Het zijn laptops die ook bij klanten of familie indruk maken. Een mooie impressie krijg je in onderstaande video.

Je hebt keuze uit de volgende modellen bij deze Microsoft Surface aanbieding. De aanbiedingen gelden tot 29 maart!

Microsoft Surface Laptop 3 aanbieding

Je krijgt op de Surface Laptop 3 tien procent korting tot 29 maart. Je hebt bij deze fraaie en slanke laptop de keuze tussen een 13,5″ of 15″ scherm. Ook de snelheid van de processor, grootte van de opslagruimte enzovoort kun je zelf kiezen.

Het 13,5″ en 15″ scherm hebben beide een praktische 3:2 beeldverhouding. Hierdoor zie je meer van bijvoorbeeld websites of documenten dan bij gangbare laptops met een 16:10 scherm.

Microsoft Surface Laptop 3 aanbieding

In tegenstelling tot bij de eerder geteste voorganger zijn er zowel USB-A als USB-C poorten aanwezig. Je sluit daarmee makkelijk je smartphone, een scherm of andere apparaten aan. De lange accuduur en het snelle opladen zijn een ander groot pluspunt.

Bekijk de Surface Laptop 3 aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Microsoft Surface Book 2 aanbieding

Je krijgt maar liefst 30% korting op de Surface Book 2. Je hebt met de Surface Book 2 meteen twee apparaten: gebruik hem als laptop of koppel het scherm los en gebruik dat als tablet. Het aanraakscherm (13,5 of 15 inch) kun je zelfs andersom terugplaatsen. Dat is bijvoorbeeld handig voor presentaties of voor even ontspannen met Netflix of een game.

Surface Book 2 aanbieding

Je hoeft niet te beknibbelen op de prestaties bij dit 2-in-1 formaat. Naar wens kun je zelfs een model samenstellen met Core i7 processor en GeForce GTX 1060 grafische kaart. De accuduur is zelfs nog langer dan bij de Surface Laptop 3. Ook bij de Surface Book 2 is USB-C en USB-A aan boord.

Bekijk de Surface Book 2 aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Microsoft Surface Studio 2 aanbieding

Doe je veel grafisch werk in een Windows-omgeving? Dan is de Microsoft Surface Studio 2 een ideale werkplek, waarop je tot 29 maart 15% korting krijgt. Kantel het prachtige, 28-inch grote beeldscherm achterover om er met een Surface Pen op te tekenen. Of gebruik de speciale Surface Dial om programma’s zoals PhotoShop makkelijker en sneller te bedienen.

Microsoft Surface Studio 2 aanbieding

Je krijgt een krachtige processor, veel geheugen en opslagruimte en een GeForce grafische kaart om vlot mee te werken (naar keuze samen te stellen). Qua aansluitingen kom je niets tekort met onder andere 4 × USB 3.0, 1 × USB-C en een Gigabit-netwerkaansluiting.

Voor het gebruiksgemak log je in met Windows Hello gezichtsherkenning en zijn ook bluetooth en wifi aan boord. Maar het meest bijzonder aan de Surface Studio is toch wel het fraaie en praktische beeldscherm dat meteen als tekentablet kan dienen.

Bekijk de Surface Studio 2 aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Microsoft Surface Go aanbieding

Je krijgt met de Surface Go van Microsoft het goedkoopste apparaat uit de Surface-lijn in handen. Je betaalt nu nog minder dankzij de acht procent korting. In combinatie met de los verkrijgbare Type Cover gebruik je de Surface Go ook als lichtgewicht laptop.

We vergeleken de Surface Go bij een test al eens met Apples iPad. De Go heeft echter als groot voordeel dat je er normale Windows-software op kunt draaien. Hij heeft ook een microSD-kaartlezer en USB-C aansluiting. Daarmee breid je makkelijk de opslagruimte uit en sluit je allerlei randapparatuur aan.

Microsoft Surface Go aanbieding

Je hebt nu dankzij de kortingsactie al een Surface Go voor iets meer dan 400 euro.

Bekijk de Surface Go aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Microsoft Surface Pro 7 aanbieding

Wil je een krachtige laptop en een tablet ineen, dan kom je bij de Surface Pro 7 uit. De Surface Pro 7 is krachtiger dan de Surface Go, met configuraties tot een Core i7, 16 GB RAM en 1 TB ssd. De prijs is ook hoger, dus 10% korting is mooi meegenomen.

Het 12,3”-aanraakscherm en de fijne Type Cover (groter dan bij de Surface Go) maken het een prettige laptop om op te werken. De accuduur is langer dan van de Go en dankzij USB-A én USB-C heb je meer aansluitmogelijkheden.

Microsoft Surface Pro 7 aanbieding

Als je even wilt ontspannen is de Surface Pro 7 met zijn 775 gram (zonder Type Cover) ook als tablet te hanteren. Of je gebruikt hem als tekentablet, in combinatie met de Surface Pen. Voor grafische en creatieve toepassingen biedt de Pro daarbij genoeg performance.

Bekijk de Surface Pro 7 aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Microsoft Surface Pro X aanbieding

Ben je veel onderweg? Dan is de ingebouwde LTE-ondersteuning in de Surface Pro X ideaal voor je om altijd op internet te kunnen. De Pro X is net als de Pro 7 te gebruiken als tablet en met de bijpassende Type Cover ook als laptop.

Op het 13-inch scherm kun je veel inhoud kwijt en dankzij de dunne schermranden is het apparaat toch compact (even groot als de Surface Pro 7 maar dunner). Je krijgt net als bij de Surface Pro 7 tijdelijk 10% korting.

Surface Pro X aanbieding

Houd er rekening mee dat de Pro X een speciale processor heeft en sommige software hierop niet draait (zoals bepaalde games of x64-apps). Voor veeleisende taken is de Pro 7 geschikter, maar de Pro X ligt fijner in de hand. En het is misschien wel het mooiste apparaat uit de Surface-lijn.

Bekijk de Surface Pro X aanbieding en modellen in de Microsoft Store

Meer Microsoft Surface aanbiedingen

Behalve de hierboven genoemde aanbiedingen, vind je in de Microsoft Store nu ook gunstig geprijsde bundels. Daarin zit bijvoorbeeld een extra Type Cover en Office 365.  Voor een compleet overzicht van alle aanbiedingen volg je onderstaande links.

Bekijk de aanbiedingen  in de Microsoft Store

(dit artikel is een samenwerking met Microsoft)

Meer over

Notebooks

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuwe Intel Xeon E-2400 servers van GIGABYTE

GIGABYTE lanceert servers aangedreven door Intel Xeon E-2400 processors en deelt updates voor de ondersteuning van 5e generatie Intel Xeon schaalbare ...

Cyberbeveiliging gaat verder dan de digitale wereld

De digitale wereld kan op allerlei manieren worden verstoord. Het fysieke aspect wordt steeds belangrijker bij de beveiliging.

0 Praat mee