Medewerker ICT Servicedesk 36 uur | Gouda

c't-partner
0

 

groene hart ziekenhuis

Medewerker ICT Servicedesk 36 uur | Gouda

Het Groene Hart Ziekenhuis beschikt over een skilled Servicedesk ICT waar 7 enthousiaste collega’s het ziekenhuis ondersteunen. Ca. 95% van de meldingen wordt door de Servicedesk opgelost.

De afdeling ICT waar de Servicedesk deel van uitmaakt, is een informele afdeling waar werkplezier, vakkennis en een goede balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staan.

In 2020 zijn we, net als in 2019, door Computable in hun werkgeversonderzoek als de door medewerkers meest gewaardeerde ICT-afdeling van Nederland uit de bus gekomen.

Dit ga je doen

Als Servicedesk medewerker bij het Groene Hart Ziekenhuis zorg je ervoor dat de (eind)gebruikers applicaties en computers optimaal kunnen gebruiken. Je voelt je thuis in het ondersteunen van de eindgebruikers, en gaat de complexe incidenten niet uit de weg.

Je ondersteunt gebruikers telefonisch en op locatie bij vragen en problemen door je kennis adequaat in te zetten. En je zorgt voor een goede registratie van de incidenten in Topdesk.

Jij bent als Servicedesk medewerker het eerste aanspreekpunt voor gebruikers met betrekking tot applicaties, besturingssysteem en incidenten. Je participeert in projecten en migraties en verzorgt installaties van printers en andere devices.

De Servicedesk ondersteunt het huis 24 uur per dag. Buiten kantooruren heb je daarom gemiddeld eens in de 7 weken een bereikbaarheidsdienst.

Dit breng je mee

 • Je bent servicegericht, communicatief vaardig, ook telefonisch.
 • Accuratesse, probleemoplossend vermogen en plannen en organiseren.
 • Stressbestendigheid
 • Algemene kennis van kantoorautomatisering.
 • Je beschikt over minimaal twee jaar ervaring als ICT Servicedeskmedewerker, bij voorkeur met een afgeronde mbo-opleiding in de ICT.
 • Kennis van en ervaring met Windows 7/10, Active Directory, Citrix, ITIL en Topdesk zijn een pre.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).

Bij ons krijg je

 • Een dienstverband van 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, na dat jaar een vast dienstverband.
 • 36 uur waarbij je regulier 4 dagen van 9 uur werkt vanaf ’s ochtends 07:30 uur.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 35-45. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
 • Mogelijkheid om je kennisniveau op peil te houden/brengen door scholing en training.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.

 

Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Grotenbreg, teamleider Servicedesk ICT, 0182 505639, jeroen.grotenbreg@ghz.nl

Solliciteer op deze functie door te klikken op de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: medewerker ICT servicedesk, servicedesk ICT, windows, Citrix, ITIL, Topdesk, kantoorautomatisering, vacature Gouda, klantenservice, mbo, hbo, fulltime

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Interactief met IT en wetenschap in Zwitserland: must-sees

In een sector als de IT kan het nooit kwaad om de ogen en oren open te houden en kennis te delen met verwante bedrijven. Dat kan volop in Zwitserland,...

Young Professional Servicedesk Medewerker 32 – 36 uur | Oosterhout

Vacature: Young Professional Servicedesk Medewerker 32 - 36 uur | Oosterhout

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er