Maak je huis (nog) slimmer met deze SwitchBot Prime Day Deals!

Blog
0

Inhoudsopgave

  SwitchBot kondigt zijn Prime Day-aanbiedingen aan, met kortingen tot 40% van 9 juli tot 17 juli. Als je een leuke smarthome-upgrade wilt aanschaffen, is dit dus hét perfecte moment om dat te doen.

  SwitchBot Floor Cleaning Robot S10

  De SwitchBot Floor Cleaning Robot S10 is een robotstofzuiger die zowel stofzuigt als dweilt. Bovendien reinigt en droogt deze robot de dweilrol automatisch. Alle functies werken volledig automatisch. Met de bijbehorende app stel je schoonmaakschema’s in, wijs je specifieke gebieden aan en volg je de voortgang. Zo houd je je huis altijd schoon zonder er zelf tijd aan te besteden. De oorspronkelijke prijs is ruim 1100 euro, maar tijdens de Prime Day Deals koop je de SwitchBot Floor Cleaning Robot S10 al voor 799,99 euro.

  Bestel nu bij Amazon

  Bestel nu bij SwitchBot

  Lock Pro + Hub Mini Matter Enabled + Keypad Touch

  De SwitchBot Lock Pro monteer je eenvoudig over het bestaande slot met zijn sleutel. Vanaf dat moment bedien je de deur vanuit je smarthome. Met de Keypad Pro open je de deur met je vingerafdruk of een code van buitenaf, zonder sleutels bij je te hoeven hebben. De oorspronkelijke prijs is 239,99 euro en tijdens de Amazon Prime Day Deals scoor je dit slimme deurslot al voor 179,99 euro wat neerkomt op een korting van 25 procent.

  Bestel nu bij Amazon

  Bestel nu bij SwitchBot

  SwitchBot Lock Pro review

  SwitchBot Universal Remote

  Bedien een breed scala aan apparaten met deze veelzijdige afstandsbediening. Deze afstandsbediening ondersteunt een groot aantal IR-huishoudelijke apparaten en SwitchBot-apparaten. In combinatie met de SwitchBot Hub 2/Hub Mini Matter Enabled kan hij ook Matter-compatibele slimme apparaten bedienen. De oorspronkelijke prijs bedraagt 69,99 euro, maar tijdens de Amazon Prime Day Deals kun je deze slimme afstandsbediening al voor 55,99 euro kopen, wat neerkomt op een korting van 20 procent.

  Bestel nu bij SwitchBot

  SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+

  Ben je op zoek naar een compacte robotstofzuiger voor een kleinere woning? De SwitchBot K10+ zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Deze stofzuiger biedt slimme mapping en planning via de SwitchBot-app. De zelflegende stofbak zorgt voor minimaal onderhoud, tot wel 70 dagen. De oorspronkelijke prijs is 399,99 euro, maar tijdens de Amazon Prime Day Deals kun je deze kleine robotstofzuiger al kopen voor 299,99 euro, wat neerkomt op een korting van 25 procent.

  Bestel nu bij Amazon

  Bestel nu bij SwitchBot

  SwitchBot K10+ review:

  SwitchBot Curtain 3

  Automatiseer je gordijnen voor extra gemak en energie-efficiëntie. Bedien gordijnen tot 15 kg via je smartphone of spraakopdrachten, met integratie voor Alexa, Google Assistant en Siri. De oorspronkelijke prijs bedraagt 89,99 euro, maar tijdens de Amazon Prime Day Deals kun je deze handige hulp al voor 62,99 euro aanschaffen, wat neerkomt op een korting van 30 procent.

  Bestel nu bij Amazon

  Bestel nu bij SwitchBot

  SwitchBot Curtain 3 review

  Korting op het gehele assortiment

  SwitchBot biedt behalve op deze uitgelichte producten ook tot 40% korting op een breed scala aan andere apparaten, waaronder de beveiligingscamera Pan/Tilt Cam Plus 3K en de slimme sensor/thermometer Hub 2. Deze producten zijn ontworpen om naadloos te integreren met je bestaande smart home setup of zijn ideaal om je smart home setup mee te starten.

  Tot wanneer lopen de SwitchBot aanbiedingen?

  Deze Prime Day deals lopen van 9 juli tot 17 juli 2024 en gelden voor alle SwitchBot-producten. Kopers kunnen tot 40% korting krijgen met de kortingscode 5OFFJAPDSB. Van 16 tot 17 juli 2024 past de webshop de korting direct toe.

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Bouw je netwerk met Acer

  Acer heeft een sterke reputatie opgebouwd in de techwereld en biedt tegenwoordig ook een breed scala aan netwerkproducten. Of je nu een betrouwbare ro...

  Het belang van back-ups

  Back-ups maken is geen leuke klus, maar het is wel essentieel. Je realiseert je pas dat je het had moeten doen als het te laat is. Gelukkig kun je het...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er