Lezen tijdens vakanties, zonder sjouwen

Redactie
1

We zijn bij c’t natuurlijk groot voorstanders van papier, maar digitaal lezen heeft ook zo zijn voordelen. Zeker als je (langer) op reis gaat en een flinke voorraad leesvoer wilt meenemen. Digitale boeken en tijdschriften hoef je niet te sjouwen en tellen niet mee voor je bagagelimiet.

Als je digitaal leesvoer zoekt is Readly een interessante optie. Daarmee krijg je toegang tot ruim 4000 nationale en internationale tijdschriften. Er zijn geregeld acties en je kunt het momenteel twee maanden proberen voor 99 cent!. Daar kun je zelfs je hele zomervakantie mooi van profiteren.

lezen strand e-book tijdschrift Readly

Readly biedt de mogelijkheid om offline te lezen. Download een voorraad tijdschriften voordat je in het vliegtuig stapt, en je kunt lezen zonder internetverbinding. Als je genoeg opslagruimte hebt op je tablet of smartphone, kun je tot 500 nummers bewaren. Bij Android kun je zelfs kiezen of die op het interne geheugen of op een geheugenkaart komen.

Readly heeft geen geoblocking, dus je kunt de titels overal ter wereld lezen. Handig is verder dat je tot vijf profielen kunt aanmaken die je op maximaal vijf apparaten mag gebruiken. Je kunt een enkele Readly-account dus ook delen met je partner of gezin. Dankzij een functie voor ouderlijk toezicht kun je bij kinderen alleen tijdschriften tonen die voor hen geschikt zijn.

Digitaal leesvoer

Wat betreft geschikte titels heeft Readly een breed aanbod. Ook als aanvulling op je c’t-abonnement zijn er genoeg interessante (internationale) tijdschriften te vinden. Heb je de c’t helemaal doorgebladerd en uitgelezen? Dan kun je hier misschien de tijd mee vullen tot de volgende c’t op je deurmat valt.

T3

Misschien niet de diepgang die je in c’t vindt, maar wel erg veel fraaie gadgets en vlotte reviews. Het Engelstalige T3 geeft elk nummer weer een overzicht van nieuwe tech-producten om op je verlanglijst te zetten.  Luchtig leesvoer voor op het strand.

T3

Wired

Als je geïnteresseerd bent in technologie (wat bij c’t-lezers het geval zal zijn), ken je misschien het Amerikaans-Britse Wired wel. Zowel online als in print biedt dit Engelstalige magazine veel mooie verhalen. Wired laat zien wat voor invloed tech-trends hebben op cultuur, politiek enzovoort. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wired

National Geographic

Readly biedt tijdschriften in alle talen, ook Nederlandstalig is er het nodige te vinden. Ga je op vakantie om meer van de wereld te zien en natuurschoon te ontdekken? National Geographic (NL) belicht de pracht, de veelzijdigheid én de kwetsbaarheid van onze planeet.

National Geographic

Business Traveller

Als je ook voor je werk veel op reis bent, is het Nederlandstalige Business Traveller misschien de moeite waard. Zo werden al in het maart-nummer van 2019 de gevolgen voor reizigers belicht van de handelsoorlog tussen de VS en China. Verder veel informatie over vliegreizen, reviews van hotels, lease-auto’s en andere praktische info.

Business traveller

Speciaalbier of ???

Het mooie bij Readly is dat je uit ruim 4000 tijdschriften kunt kiezen. Of je nu geïnteresseerd bent in speciaalbier, houtbewerking, films of wat dan ook, er zijn wel tijdschriften over te vinden. Zeker als Engels geen probleem voor je is (of Duits, Frans of een andere taal) zit er vast genoeg van je gading bij.

Craft beer

Handig voor op vakantie

Je kunt een abonnement op Readly altijd een maand proberen voor 99 cent, wat zeker genoeg is voor een doorsnee vakantie. Er zijn geregeld acties en op dit moment kun Readly 2 maanden proberen voor 99 cent. De normale prijs per maand is 9,99 euro en je kunt maandelijks opzeggen. Meer info vind je in de FAQ bij Readly.

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Lees ook

Maak je huis (nog) slimmer met deze SwitchBot Prime Day Deals!

SwitchBot kondigt zijn Prime Day-aanbiedingen aan, met kortingen tot 40% van 9 juli tot 17 juli. Als je een leuke smarthome-upgrade wilt aanschaffen, ...

Bouw je netwerk met Acer

Acer heeft een sterke reputatie opgebouwd in de techwereld en biedt tegenwoordig ook een breed scala aan netwerkproducten. Of je nu een betrouwbare ro...

1 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Chris Laarman
Lezer
Chris Laarman

Voor de duidelijkheid: ook een papieren scheurkalender is digitaal. (En eigenlijk is alle schrift behalve schoonschrift digitaal.) Bedoeld wordt: electronisch, en dan ook nog digitaal. (Electronisch en analoog: bijvoorbeeld een “ouderwets” radio-signaal.)