Junior Applicatiebeheerder, 32-36 uur, Equalit – Oosterhout

c't-partner
0

Junior Applicatiebeheerder

32-36 uur | Oosterhout

 

Bij Equalit leer je als Junior Applicatiebeheerder hoe onze (complexe) applicaties in elkaar zitten en met elkaar samenwerken. Dat is stap 1 maar nog leuker is het dat jij ervoor zorgt dat de applicaties 24/7 up en running blijven, altijd werken en altijd voorzien zijn van de laatste updates en patches. Daar zit de uitdaging, want je zorgt niet voor de applicaties van 1 gemeente, maar voor alle gemeenten die bij Equalit zijn aangesloten (onze deelnemers). Je pakt zelf kansen op om applicaties te vernieuwen te verbeteren. Want, jij leert bij Equalit wat kan maar, vooral wat werkt! Kom op gesprek en we laten je nog veel meer zien.

Over Equalit

Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 13 deelnemers met ruim 2800 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?

Als Junior Applicatiebeheerder kom je te werken in team Technisch Applicatie Beheer en Databases (TABDB). Jij zorgt voor de beschikbaarheid van de gebruikte applicaties van Equalit en haar deelnemers. Je installeert de applicaties en voorziet ze van de laatste updates, je zorgt voor een werkende applicatieomgeving en je werkt met beheerapplicaties (Ivanti, Citrix). Omdat de ontwikkelingen op ICT-gebied snel gaan, kunnen we niet stil blijven staan; jij houdt die ontwikkelingen in de gaten en past die toe waar dat kan.

Jouw inzet kan worden gevraagd voor het begeleiden van grotere projecten. De aandacht gaat hier dan uit naar communicatie met onze deelnemers en het bijhouden van de voortgang van deze projecten (statusrapportages intern/extern, contact met leveranciers en verwerken testrapporten). Dit allemaal doe je natuurlijk niet alleen, samenwerken met je collega’s speelt hierbij een grote rol. Wat hoort daar nog meer bij?

 • Implementatie van nieuwe producten en technieken;
 • Automatiseren van werkzaamheden en processen waar mogelijk en nodig;
 • Analyseren en oplossen van incidenten en verstoringen;
 • Meewerken aan de transitie naar verschillende cloud diensten;
 • Afstemming en samenwerking met diverse leveranciers.

Equalit heeft gekozen voor Agile werken. Zo kunnen we ons het beste focussen op het leveren van de juiste oplossingen met en voor onze deelnemers.

Jouw ontwikkeling

Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrièregericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een Junior Applicatiebeheerder die vooral de ambitie heeft om zich te ontwikkelen tot een applicatiebeheerder waar we niet meer omheen kunnen. Je vindt het leuk om met nieuwe producten en technieken aan de slag te gaan. Wanneer je al ervaring hebt met bijvoorbeeld het beheren van Centric applicaties, Oracle en SQL dan is dat een voordeel maar vinden we niet noodzakelijk.

We vinden het belangrijk dat je durft door te vragen naar het ‘waarom’ achter elke vraag van een deelnemer, om zo altijd te komen tot de kern van het vraagstuk. Natuurlijk heb je affiniteit met ICT en:

 • Minimaal afgeronde mbo-opleiding;
 • Werk je secuur;
 • Sta je open voor feedback en durf je die ook te vragen en te geven;
 • Kun je werken onder tijdsdruk;
 • Ben je flexibel, je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden;
 • Kun je gemakkelijk en duidelijk communiceren over de uit te voeren werkzaamheden.

Wij overtuigen wij jou graag om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?

Als Junior Applicatiebeheerder krijg je een tijdelijke aanstelling van één jaar en werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

 • Salaris maximaal € 3176 bruto (schaal 7) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Nog meer bij Equalit:

 • Een informele werksfeer;
 • Gaaf kantoor met lekkere koffie;
 • Wordt hard gewerkt;
 • Ruimte voor ontspanning.

Hoe solliciteer je?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor de functie van Junior Applicatiebeheerder, solliciteer dan uiterlijk 29 augustus 2021 door te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

De procedure

Vallen jouw brief en CV op dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek. Bevalt dat aan beide kanten goed dan wordt een tweede gesprek gepland. Zien we elkaar daarna nog meer zitten, volgt tot slot een arbeidsvoorwaarden gesprek met de HR-adviseur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de functie van over de functie van Junior Applicatiebeheerder bel/app dan met Maarten Kuhlmann, tel. 06-52366147, Product Owner team TAB DB en wellicht jouw toekomstige collega. Voor meer informatie over Equalit kijk op www.equalit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt op prijs gesteld.

Trefwoorden: Applicatiebeheerder, fulltime, MBO, ICT, techniek, applicaties, Oosterhout

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Enterprise Architect, 36 uur, Provincie Noord-Holland – Haarlem

IT-vacature: Enterprise Architect, 36 uur, Provincie Noord-Holland - Haarlem. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Solution Architect, 32-36 uur, Provincie Noord-Holland – Haarlem

IT-vacature: Solution Architect, 32-36 uur, Provincie Noord-Holland - Haarlem. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

0 Praat mee