Inspiratie voor de feestdagen

Redactie
0

Voordat het jaar 2015 echt ten einde is, staan de feestdagen nog voor de deur. En dat betekent dus veel gezelligheid van familie en vrienden en natuurlijk ….cadeautjes! En wat voor origineels moet je nu weer voor je moeder, zwager of broer verzinnen? Heb je al gedacht aan een hoesje, dockingstation of speaker voor een smartphone of tablet? Altijd nuttig in deze tijd van mobiele apparaten. Laat je inspireren!

iPad Pro hoes

ipad Pro hoes

Ook Apples grootste tablet, die onlangs uitkwam,  kan per ongeluk op de grond vallen! De iPad Pro hoes geeft het apparaat de broodnodige bescherming en verfraaiing. Ook kun je het apparaat hiermee voor je neerzetten. Leverbaar in liefst 11 kleuren en in drie soorten materiaal. Er zijn hoesjes die de voor- of achterkant beschermen of het geheel (booktype).

 

 

Dockingstations

dockinstationEen houvast en oplader in een! Praktisch voor thuis of op je werk. Meteen bij aankomst ‘parkeer’ je je mobiele apparaat in het elegante dockingstation,  zodat je met een volle accu weer op weg gaat. Ook raak je je telefoon hiermee minder snel kwijt. Verschillende aansluitingen waaronder USB of magnetisch.

 

 

 

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 hoes

Galaxy Tab hoesIdeale bescherming van uw Samsung tablet vanwege de handige 360 graden draaibare functie. Met een Tab S2 8.0 cover zet je de tablet gewoon op tafel en kan iedereen van het beeld meegenieten! Verder heb je de tablet op deze manier makkelijker in de hand en is die beschermd tegen stof, stoten en valpartijen. In verschillende kleuren en designs/motieven.

 

 

Speakers

Bluetooth speakerMet een headset kun je dat leuke nummer op je telefoon moeilijk aan anderen laten horen. Een bluetooth speaker is dan de oplossing. Je zet het apparaatje overal neer, dus ook in ruimtes waar je geen muziekinstallatie hebt. Daarnaast heb je vanwege de bluetooth-verbinding geen last van rondslingerende kabels. In meerdere uitvoeringen, vormen en kleuren.

 

 

LG Leon hoesje

LG Leon hoesjeDe relatief goedkope LG Leon maak je helemaal af met een leuk LG Leon hoesje. Er zijn drie verschillende soorten beschermhoesjes (hard- en softcase, booktype, insteek) in nog veel meer kleuren en met of zonder opdruk zodat er voor iedereen een gepaste bijzit. Ook zijn er nog tal van andere accessoires voor deze telefoon, zoals headsets, screenprotectors, houders, kabels enz. Check it out!

 

 

Mis je nog iets?

Meer accessoires als selfie-sticks, screenprotectors, stylussen of powerbanks vind je op smartphonehoesjes.nl

Fijne feestdagen!

Deel dit artikel

Lees ook

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 ...

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er