Hybride werkplekken inrichten met ErgoDirect

c't-partner
0

ErgoDirect heeft als doel dat iedereen die achter een scherm werkt ook na de pandemie ergonomisch kan werken in de vorm van hybride werken.

Vijf soorten hybride werkplekken dienen als leidraad voor hybride werken, en ErgoDirect rust elk van deze plekken uit met de juiste tools ter ondersteuning. Bij ErgoDirect haal je alles in huis om je werkplek om te toveren in een ergonomisch verantwoorde werkplek.

Mobiele werkplek

Personen die zeer flexibel werken hebben vaak geen vaste werkplek en werken op een laptop. Ook verplaatsen ze zich op een en dezelfde werkdag soms meerdere keren van locatie. Hier worden mobiele hulpmiddelen ingezet om een werkplek in te richten. ErgoDirect biedt aanvullingen op een toetsenbord en muis in de vorm van bijvoorbeeld de Ergo-Q 260 mobiele laptopstandaard met geïntegreerde A4-dcoumenthouder, of Ergo-Q 330 laptopstandaard die in zes standen instelbaar is en ook een documenthouder biedt.

mobiele werkplek ErgoDirect

Voornamelijk thuiswerken

Als je grotendeels thuis aan het werk bent heb je een eigen muis, toetsenbord en laptopstandaard waarmee je ook op kantoor aan de slag kunt. Voor thuis is je werkplek dan nog aan te vullen met een (zit-sta)bureau, bijvoorbeeld de Work & Move Desk Home, bureaustoel en monitor-arm.

voornamelijk thuiswerken ErgoDirect

Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)

Je werkplek is voornamelijk op kantoor, en je maakt slecht af en toe een uitstapje naar werken op een andere locatie. Je werkplek op kantoor moet dan optimaal op jou zijn ingesteld. Denk aan een goede bureaustoel zoals bijvoorbeeld de HAG Capsico 8106, (zit-sta)bureau, monitor-arm voor twee monitoren, documenthouder en eventueel een safety screen.

voornamelijk kantoor met vaste werkplek ErgoDirect

Voornamelijk kantoor met flexwerkplek

Bij een flexwerkplek is je werkplek gedeeld met anderen. Hierdoor is het belangrijk dat die plek snel en makkelijk aan een gebruiker aangepast kan worden. Voor thuis kun je kiezen voor een vaste werkplek of een mobiele werkplek. Hierdoor heb je mobiele werkapparatuur nodig (toetsenbord, muis) en een gedeeld bureau met bureaustoel, monitor-arm, documenthouder zoals bijvoorbeeld de FlexDesk 640 (combinatie documenthouder en lessenaar) en eventueel een safety screen zoals de BE Safety Screens U-Shape.

voornamelijk kantoor met flexwerkplek ErgoDirect

Samenwerken met mobiele optie

Op kantoor zul je steeds meer creatief gaan samenwerken en gaat het om kennis uitwisselen. Ruimtes om samen te werken kun je flexibel inrichten zodat er tijdelijk mobiel kan worden gewerkt. Naast mobiele werkapparatuur zoals een toetsenbord en muis is een samenwerkruimte nog te verrijken met een veelzijdig (letterlijk en figuurlijk) bureau als de Honeycomb of de Honeycomb Dlite.

samenwerken met mobiele optie ErgoDirect

Kijk voor meer producten op: www.ergodirect.nl

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er