Gratis gids over Bitcoin en cryptovaluta

Marco den Teuling
0

bitcoin-alles-over-bitcoin-specialRond Bitcoin en cryptovaluta hangt een bijzonder mythisch sfeertje. In de media doen talloze verhalen de ronde van mensen die een kapitaal aan Bitcoins bezitten of vergaren en daarmee allerlei gekke dingen doen. Toch helpt dit soort verhalen niet bepaald als je gewoon wilt weten wat Bitcoins, blockchain en andere cryptovaluta nou eigenlijk zijn. Wie dat wil moet gewoon met Bitcoins en andere cryptomunten gaan spelen. Maar dan is het wel handig als je weet waar je moet beginnen.

In de gids ‘Alle geheimen van Bitcoin en blockchain’ kiezen we daarom voor een praktische aanpak die je helemaal meeneemt in het proces. Je kunt deze gids gratis downloaden door het formulier op deze pagina in te vullen. Gaandeweg snap je steeds beter hoe het allemaal werkt.  Termen als altcoins, forks, ico’s zullen al snel geen geheimen meer voor je hebben. In de gids leggen we de blockchaintechniek tot in detail uit en kijken zelfs wat er nog meer met blockchain zou kunnen.

Door de ingebakken schaarste en de stijgende kosten van het ‘minen’ zou de waarde van Bitcoins moeten toenemen, zolang de toepassingen en de acceptatie van de Bitcoin maar blijven groeien. En dat laatste is vooralsnog het geval: het aantal nieuw aangemaakte wallets en transacties toont een vrijwel rechte lijn omhoog. Dus, stop met dralen en start nu! Wil je na het lezen van de gids nog meer weten over cryptovaluta, koop dan de complete special.

Deel dit artikel

Lees ook

Functioneel Beheerder, GroenWest – Woerden

Functioneel Beheerder, GroenWest - Woerden. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Legacy-software vervangen met low-code?

Legacy-software vervangen met low-code? het Nederlandse Thinkwise brengt het al jaren in praktijk.

Interessant voor jou

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er