Gratis JBL Flip 5 bluetooth speaker bij aankoop van een laptop

c't-partner
0

Bij aanschaf van een laptop uit de Asus ZenBook-serie krijg je tijdelijk een JBL Flip 5 bluetooth speaker cadeau (prijs circa € 99). De actie is geldig op laptops die zijn aangeschaft in de periode van 22 mei tot en met 31 mei 2020 en tot de voorraad strekt.

Als je toch al van plan was een laptop aan te schaffen van je vakantiegeld, is dit een mooie bonus. De Flip 5 is geen klein mini-speakertje, maar een mooi formaat waterbestendige bluetooth-speaker die goed gewaardeerd wordt. Op bol.com kost hij bijvoorbeeld rond 90 en is de gemiddelde waardering ruim 4,5 uit 5 sterren.

De ZenBook-serie laptops van Asus biedt allerlei interessante laptops, van slanke designmodellen tot flip-modellen met touchscreen, krachtige laptops met dubbele schermen en meer. Prijzen beginnen vanaf circa 800 euro. Bij de actievoorwaarden zie je welke modellen in aanmerking komen voor deze actie. De laptop moet worden gekocht in de periode van 22 mei tot en met 31 mei 2020, maar gebruikmaken van de actie kan tot 14 juni 2020.

gratis bluetooth speaker laptop actie

Hier in het kort hoe het werkt:

  • Wanneer de ZenBook aangeschaft is, gaan je naar www.asuspromotie.nl.
  • Je registreert je ASUS ZenBook (en voegt het aankoopbewijs toe).
  • Vanuit daar ontvangt je een e-mail met “bedankt voor uw registratie”.
  • Binnen twee werkdagen wordt gecheckt of je aan de voorwaarden hebt voldaan.
  • Als het is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met “uw aanvraag is goedgekeurd.”
  • De JBL Flip 5 bluetooth speaker wordt per post naar je opgestuurd.

Heb je toevallig al een ZenBook aangeschaft op 22 mei of later, dan kun je ook mooi nog van deze actie gebruikmaken om een gratis bluetooth-speaker te krijgen.

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee