Functioneel beheerder Financiën, Gemeente Altena – Almkerk

c't-partner
0

Functioneel beheerder Financiën

32 – 36 uur | Almkerk

De gemeente Altena heeft ambities! En om deze doelstellingen te bereiken, zoeken wij voor het team Informatiemanagement een Functioneel beheerder Financiën die meehelpt bij het verder ontwikkelen van de nieuwe gemeente. Dit doe je niet alleen, maar met een team van professionals. Maak jij met jouw kennis en/of achtergrond bij ons het verschil als Functioneel beheerder Financiën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu

Wat doe je als Functioneel beheer Financiën?

 • Beheren en onderhouden van de applicatie Unit4 Financials en de hieraan verbonden koppelingen; o.a. Kofax (factuurverwerking);
 • Beheren en onderhouden van overige financiële applicaties (Pomacs, TIM-enterprise);
 • Testen van nieuwe versies, implementeren van wetswijzigingen en nieuwe functionaliteiten;
 • Vertalen technische release notes en overbrengen aan de gebruikers;
 • Oplossen van meldingen en incidenten;
 • Geven van instructies en trainingen zoals gebruikersondersteuning;
 • Plannen van de installatie van nieuwe versies en patches en uitvoeren van de nodige bijbehorende scripts;
 • Formuleren en mede leveren van managementinformatie (eventueel samen met de BI-specialist);
 • Je neemt deel aan projecten en hebt hierin een adviserende rol;
 • Je doet proactief voorstellen voor verbeteringen in stuurinformatie, werkprocessen, procedures, documentatie en werkinstructies.

Wat vragen wij van jou? 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, informatiekunde of een gerelateerde opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werkveld applicatiebeheer Financiën;
 • Je hebt kennis over koppelingen met o.a. Kofax en andere aan Unit4 Financials gerelateerde applicaties en MS Office;
 • Je hebt ervaring met SQL/PLSQL, aanpassen, onderhouden, ontwikkelen en uitvoeren van SQL-scripts;
 • Je beschikt over de competenties samenwerken, klantgericht, communicatief vaardig, analytisch en resultaatgericht;
 • Je bent bereid om energie in jezelf en je carrière te investeren.

Competenties als verantwoordelijkheid, analytisch vermogen, oordeelsvorming, klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) zijn jou op het lijf geschreven.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische functie in een gedreven en enthousiast team van collega’s binnen een prachtige, open en flexibele werkomgeving. Je kunt rekenen op een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket, collega’s met humor en een flexplek op één van onze prachtige locaties. Wij investeren in de vitaliteit van onze medewerkers met volop ruimte voor eigen initiatief, het ontwikkelen van talenten en een optimale balans in werk en privé. Met de Iphone en laptop die je ter beschikking worden gesteld kun je flexibel werken op de tijd en plek (thuis of op een van onze locaties) die het best aansluiten bij jouw werkzaamheden. Met een individueel opleidingsbudget en de mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen via onze Altena Academie willen wij blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Je kunt rekenen op een mooi salaris van maximaal € 3.968,- bruto per maand (CAO gemeenten schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Aangevuld met een individueel keuzebudget van 17,05% wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt. De gemeente kent flexibele werktijden, betaald ouderschapsverlof, aan- en verkoop van verlofuren, volop ontwikkelingsmogelijkheden en een vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer. Wij zijn als gemeente aangesloten bij het ABP-pensioen fonds en via ons als werkgever kan je ook korting krijgen bij diverse ziektekostenverzekeraars.

In eerste instantie is er sprake van een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar die bij goed functioneren wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De nieuwe gemeente Altena

Niets zo veelzijdig als werken bij een jonge gemeente in ontwikkeling. Op 1 januari 2019 zijn wij gefuseerd uit Aalburg, Werkendam en Woudrichem en zitten vol ambitie. Qua oppervlakte zijn we de grootste gemeente van Noord-Brabant. Gemeente Altena heeft 21 kernen waarin ruim 54.000 mensen wonen en werken. We zijn bij uitstek een groene gemeente waar landbouw en natuur elkaar afwisselen. Maar, vergis je niet, in Altena ligt ook één van de grootste (reparatie)binnenhavens van Europa, is transport een belangrijke bedrijfstak en met het prachtige natuurgebied de Biesbosch en vestingstad Woudrichem zijn we ook voor de toerist een aangename gemeente.

Het opbouwen en vormgeven van deze gemeente is een prachtige klus die op alle vlakken van de organisatie uitdagingen biedt. Wij zoeken talent dat zich thuis voelt in deze veranderende omgeving die voortdurend nieuwe mogelijkheden biedt. Zie jij het zitten om mee te bouwen aan het fundament van deze nieuwe gemeente, ontdek Gemeente Altena dan als werkgever.

Klinkt goed toch?

Denk jij bij ons het verschil te kunnen maken? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie vóór 30 maart in via de sollicitatiebutton op deze pagina. De gesprekken vinden plaats op donderdag 9 april in de middag.

Solliciteer nu

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Visser via 0183-516383 of via [email protected].

Op www.werkenbijgemeentealtena.nl vind je meer informatie over de gemeente Altena.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Functioneel beheerder Financiën, Informatiemanagement, Fulltime, hbo, Informatiemanagement, Financiën, gebruikersondersteuning, bedrijfskunde, informatiekunde, parttime, ervaren, SQL/PLSQL

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

0 Praat mee