Business IV Architect, PWN – Velserbroek

c't-partner
0

Business IV Architect
Velserbroek, fulltime

Wil jij je bezighouden met het ontwikkelen, communiceren en bewaken van PWN-brede (business) architectuurkaders en IV-architectuur op strategisch en tactisch niveau? En daarmee bijdragen aan de doelstelling van PWN; 24/7 zuiver en betrouwbaar drinkwater? Dan ben jij wellicht de Business IV Architect die wij zoeken!

Solliciteer nu

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het ontwikkelen, communiceren en bewaken van PWN-brede (business) architectuurkaders en IV-architectuur op strategisch en tactisch niveau. Het begrip IV-architectuur omvat in dit geval het terrein van Bedrijfs-, informatie-, applicatie- en technische (infrastructuur)architectuur.

Tot je taken behoren onder andere:

 • Het opstellen en bewaken van een PWN-brede business- en IV-architectuur en het adviseren van Directie en management hierover.
 • Het opstellen, communiceren en bewaken van strategische en tactische informatievoorzieningskaders en richtlijnen, IV-beleid en roadmaps op het gebied van IV-architectuur. Dit in nauwe samenwerking met de informatiemanagers en assetmanager.
 • Het volgen van en anticiperen op externe en interne ontwikkelingen en deze doorvoeren in IV- beleid, -kaders en IV-roadmap.
 • Het aanleveren van informatie t.b.v. het opstellen, plannen, communiceren en bewaken van IV- plannen.
 • Het vertegenwoordigen van PWN in interne en externe overleggen gerelateerd aan architectuurvraagstukken.
 • Het voeren van overleg met ICT-leveranciers en bijhouden van kennis van ICT-middelen en -ontwikkelingen teneinde deze te kunnen vertalen naar architectuurtoepassingen.

Je rapporteert aan de teammanager Beleid- advies en planvorming.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je beschikt over een hbodiploma (bachelor).
 • Je beschikt over brede, relevante IVwerkervaring.
 • Je beschikt over werkervaring op het gebied van architectuurvraagstukken.
 • Je hebt kennis van utility en toepassing van IV binnen soortgelijke organisaties.
 • Je beschikt over kennis van architectuurvraagstukken en de opzet, inrichting en hantering hiervan.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met architectuurmethodieken en frameworks.
 • Je bent in staat een visie te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Je bent sterk in conceptueel denken en probleemanalyse.

Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte- en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Hierbij horen ook Flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); jij kiest zelf wat je belangrijk vindt. Wij vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Ook niet onbelangrijk; het salaris. Dat bedraagt maximaal € 72.460,- bruto per jaar inclusief FAB, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Reageer via het online sollicitatieformulier en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Ronald Velt, teammanager, via telefoonnummer 06-51669778. Kijk voor meer informatie over werken bij PWN op https://werkenbij.pwn.nl/.

De sluitingsdatum is niet de datum waarop we starten met de selectie; de selectiegesprekken zullen direct ingepland worden op het moment dat we voldoende aanknopingspunten zien. Het kan dus zijn dat de vacature al is ingevuld voor het bereiken van de sluitingsdatum. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Doreen Raaijmakers, Recruiter, 06-83070656.

Solliciteer nu

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Een Asus laptop kopen: welke laptop past bij jou?

Als je een laptop kopen wilt, kan het aanbod nogal overweldigend zijn. Het maken van een keuze wordt makkelijker als je weet hoe het aanbod, zoals bij...

Groei in Remote Desktop Protocol-aanvallen tijdens Corona-crisis

Criminelen zien hun kansen schoon. Cijfers wijzen op een risico voor bedrijven die vanwege de COVID-19-uitbraak op afstand werken via het Remote Deskt...

0 Praat mee