Business IV Architect fulltime, PWN – Velserbroek

c't-partner
0

Business IV Architect
Fulltime | Velserbroek

Wil jij je bezighouden met het ontwikkelen, communiceren en bewaken van PWN-brede (business) architectuurkaders en IV-architectuur op strategisch en tactisch niveau? En daarmee bijdragen aan de doelstelling van PWN; 24/7 zuiver en betrouwbaar drinkwater? Dan ben jij wellicht de Business IV Architect die wij zoeken!

Solliciteer nu

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het ontwikkelen, communiceren en bewaken van PWN-brede (business) architectuurkaders en IV-architectuur op strategisch en tactisch niveau.  Het begrip IV-architectuur omvat in dit geval het terrein van Bedrijfs-, informatie-, applicatie- en technische (infrastructuur)architectuur.

Tot je taken behoren onder andere:

 • Het opstellen en bewaken van een PWN-brede business- en IV-architectuur en het adviseren van Directie en management hierover.
 • Het opstellen, communiceren en bewaken van strategische en tactische informatievoorzieningskaders en richtlijnen, IV-beleid en roadmaps op het gebied van IV-architectuur. Dit in nauwe samenwerking met de informatiemanagers en assetmanager.
 • Het volgen van en anticiperen op externe en interne ontwikkelingen en deze doorvoeren in IV- beleid, -kaders en IV-roadmap.
 • Het aanleveren van informatie t.b.v. het opstellen, plannen, communiceren en bewaken van IV- plannen.
 • Het vertegenwoordigen van PWN in interne en externe overleggen gerelateerd aan architectuurvraagstukken.
 • Het voeren van overleg met ICT-leveranciers en bijhouden van kennis van ICT-middelen en -ontwikkelingen teneinde deze te kunnen vertalen naar architectuurtoepassingen.

Je rapporteert aan de teammanager Beleid- advies en planvorming.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je beschikt over een HBO Bachelor diploma .
 • Je beschikt over brede, relevante IV-werkervaring.
 • Je beschikt over werkervaring op het gebied van architectuurvraagstukken.
 • Je hebt kennis van utility en toepassing van IV binnen soortgelijke organisaties .
 • Je beschikt over kennis van architectuurvraagstukken en de opzet, inrichting en hantering hiervan.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met architectuurmethodieken en frameworks..
 • Je bent in staat een visie te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Je bent sterk in conceptueel denken en probleemanalyse.

Wat bieden we je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. Het bruto jaarinkomen bedraagt op fulltime basis maximaal € 72.460,- inclusief FAB (en dus inclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering). Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Direct solliciteren of meer weten?
Dan ontvangen wij graag z.s.m. en sowieso voor 27 januari 2020 jouw motivatie met CV. Je kunt direct online solliciteren op de vacature, via de solliciteerbutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Velt, teammanager, mobiel 06-51669778.

Solliciteer nu

De sluitingsdatum is niet de datum waarop we starten met de selectie; de selectiegesprekken zullen direct ingepland worden op het moment dat we voldoende aanknopingspunten zien. Het kan dus zijn dat de vacature al is ingevuld voor het bereiken van de sluitingsdatum. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met Doreen Raaijmakers (Recruiter) 06-83070656.

Sollicitanten screenen wij. De screening bestaat uit het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

De vacature staat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Schaduw-IT hoeft niet eng te zijn

Schaduw-IT-netwerken kunnen allerlei onheil met zich meebrengen. Gelukkig hoeft het niet zo'n vaart te lopen. Er zijn goede en zelfs gratis tools die ...

Adversary Simulation Specialist, LyondellBasell – Rotterdam

Adversary Simulation Specialist, LyondellBasell - Rotterdam. Bekijk de volledige tekst van de vacature (Engels) voor meer informatie.

Interessant voor jou

0 Praat mee