Bouw je netwerk met Acer

Blog
0

Inhoudsopgave

  Acer heeft een sterke reputatie opgebouwd in de techwereld en biedt tegenwoordig ook een breed scala aan netwerkproducten. Of je nu een betrouwbare router zoekt voor thuis op kantoor of een 5G router voor onderweg zoekt , de drie onderstaande 5G producten geven een goed beeld van wat Acer hiervoor te bieden heeft om altijd online te kunnen blijven.

  Acer Connect Enduro M3

  Ben je vaak op reis voor je werk of op vakantie en moet je regelmatig online zijn voor je werk of om contact te houden met het thuisfront, dan weet je hoe lastig het kan zijn om op sommige plekken een betrouwbare internetverbinding te vinden. In die situaties komt de Acer Connect Enduro M3 5G Mobile Wi-Fi met 20GB internationale data van pas. Dit is een compacte mobiele wifirouter die via 5G contact maakt met het internet.

  Het grote voordeel is dat de verbinding niet via één bepaalde provider verloopt, maar dat er gebruik wordt gemaakt van SIMO. Met SIMO heb je veilig mobiel internet in meer dan 135 landen wereldwijd. SIMO zoekt de beste lokale 4G- of 5G-netwerken op en gebruikt virtuele simkaarten. Je kunt uiteraard ook zelf een fysieke 4G/5G data simkaart plaatsen in het nano-simslot. De verbinding is standaard versleuteld met WPA3, en je kunt de standaard SSID en het wachtwoord op de Connect aanpassen.

  Via usb-tethering kun je je laptop aansluiten via USB-C, waarna de Enduro M3 ook meteen wordt opgeladen. Als je zo’n bedrade usb-verbinding gebruikt, kan de hotspot-functie worden uitgezet voor extra accuduur.

  Over die accuduur: met 6500 mAh aan capaciteit kan de Enduro ook worden ingezet als powerbank. De mobiele router is bestand tegen een stootje, vocht en schokken en heeft een IP54-rating.

  Bekijk de Acer Connect Enduro M3

  De Acer Connect Enduro M3 zorgt voor onderweg voor een betrouwbare internetverbinding

  Acer Connect X6E 5G

  De Connect X6E 5G van Acer maakt, trouw aan zijn naam, onder andere gebruik van Wi-Fi 6E en 5G. Het tegelijkertijd ondersteunen van Wi-Fi en 5G kom je bij routers niet vaak tegen. Dat maakt hem zowel handig voor (kleine) bedrijven als voor consumenten die 5G willen instellen als fail-over, zodat ze nooit onverhoopt zonder internetverbinding komen te zitten. De router kan maximaal 128 apparaten van een verbinding voorzien. Hij biedt een WAN-poort en een LAN-poort – beide gigabit. Hij beschikt over alle gebruikelijke routerfuncties: DMZ, NAS-passthrough voor een VPN, portforwarding en het instellen van firewallregels. IPv6 via DHCPv6 is standaard ingeschakeld en ook ouderlijk toezicht ontbreekt niet.

  De Connect X6E 5G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 5G en biedt 4×4 MIMO Wi-Fi 6E. Handig: met NFC Instant Connect kun je met één tik direct toegang tot je wifinetwerk geven.

  Bekijk de Acer Connect X6E 5G

  De Acer Connect X6E 5G biedt zowel Wi-Fi 6E als 5G, zodat je altijd online kunt zijn.

  Acer Predator Connect X7 5G

  De Predator Connect X7 5G van Acer biedt een luxe combinatie van Wi-Fi 7 BE11000 (tri-band 802.11be) met Multi-User MIMO en 5G voor altijd zorgeloos gamen en streamen.

  Op de 6GHz-band haal je in theorie 5765 Mbit/s, via de 5GHz-band maximaal 4323 Mbit/s en op de 2,4GHz-band 688 Mbit/s. De behuizing oogt stoer en heeft bovenop lichtaccenten in de vorm van het Acer Predator-logo.

  Deze Predator wordt aangedreven door een quadcore 1,5 GHz-processor en heeft 1 GB DDR4-geheugen en 512 MB flashgeheugen. Hij bevat een 2,5Gbit/s WAN/LAN-poort en twee LAN-poorten met gigabitsnelheid. Voor 5G-sims beschikt dit apparaat over een nanosimslot.

  De Predator Connect X7 5G biedt meerdere opties voor het optimaliseren van je bandbreedte, waaronder Hybrid Quality of Service (compatibel met de Intel Killer Prioritization Engine) en Intelligent Device Recognition zodat bepaalde apparaten en/of apps prioriteit krijgen, waardoor altijd de snelst mogelijke verbinding wordt benut.

  Met Multi-Link Mesh kunnen meerdere Predator-apparaten als meshnodes fungeren en meerdere verbindingen tegelijk gebruiken voor een hoge doorvoersnelheid, een minimale latentie en het tegengaan van storingen, wat zorgt voor een robuustere netwerkervaring.

  Bekijk de Predator Connect X7 5G

  De Predator Connect X7 5G is voor wie zorgeloos wil games en streamen.

  De Predator Connect X7 5G is voor wie zorgeloos wil games en streamen.

  Meer over

  AcerNetwerken

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Maak je huis (nog) slimmer met deze SwitchBot Prime Day Deals!

  SwitchBot kondigt zijn Prime Day-aanbiedingen aan, met kortingen tot 40% van 9 juli tot 17 juli. Als je een leuke smarthome-upgrade wilt aanschaffen, ...

  Het belang van back-ups

  Back-ups maken is geen leuke klus, maar het is wel essentieel. Je realiseert je pas dat je het had moeten doen als het te laat is. Gelukkig kun je het...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er