Big data, cyber security, blockchain en de Seiko Astron

c't-partner
0

Er zijn grote ontwikkelingen in de IT. Er worden tegenwoordig petabytes aan data vergaard, allemaal in de naam van Big Data. Dat is een goede ontwikkeling.

Ook de bij cyber security is data belangrijk en bij de blockchain misschien wel het belangrijkste van allemaal. Maar er is een factor die meespeelt in deze trends. TIJD!

Die eindeloze stroom van bytes die binnengehaald en verwerkt moeten worden. Het maakt niet uit hoeveel Nvidia Quadro of RTX kaarten je in het datacenter hebt hangen, het moet verwerkt worden. Dat kost gewoon tijd.

Dit geldt ook voor de blockchain. Als het druk is op de blockchain van bitcoins, kan het wel uren duren voordat er een overdracht van bitcoins is gedaan. Andere crypto currency hebben hier minder last van. Een goed voorbeeld is NEO. Het overmaken van NEO is een kwestie van seconden. Ongeacht hoe druk het op de blockchain is.

Seiko Astron

Ook bij cybersecurity is de tijdsdruk een zeer belangrijk aspect. In het geval van een breach of een data lek is het essentieel om de impact te minimaliseren en de risico’s terug te brengen naar de normale waarden. De kosten die bij een breach om de hoek komen kijken, lopen met de minuut op. Tijd is hier een grote vijand. Misschien dat de Rusland of China een iets grotere dreiging vormen, maar het beeld is duidelijk.

Laat tijd een bondgenoot worden. Een bondgenoot voor je Big Data projecten, voor alle frameworks, voor de bullish run op cryto currency en voor de security in cyber. Tijd is belangrijk en tijd is niet digitaal. Tijd voel je, tijd is analoog. Tijd is iets van de natuur. Tijd wil je als bondgenoot en niet als tegenstander. Seiko is de juiste keuze als bondgenoot. Seiko horloges zijn een perfecte keuze als bondgenoot om de pols. Zeker als het om een Seiko Astron horloge gaat.

Deel dit artikel

Lees ook

Dit zijn de voordelen van een oledscherm in laptops

De populariteit van OLED-schermen neemt toe, en dit heeft duidelijke redenen. Deze relatief nieuwe schermtechniek functioneert op basis van een princi...

Een goede kijk op monitoren

Je brengt veel tijd door achter een beeldscherm en die tijd wil je graag zo efficiënt mogelijk gebruiken. Met de juiste monitor kun je een stuk produc...

0 Praat mee