Back-end Web Developer, de Jong DUKE – Sliedrecht

c't-partner
0

Het schrijven van kwalitatieve en goed onderhoudbare software, daar krijg jij energie van. Jij bent altijd bezig om te kijken of de software nog innovatiever of gebruiksvriendelijker kan. In dataopslagsystemen en dataverwerkingssystemen vind je met al het gemak je weg. In deze functie creëer en optimaliseer jij samen met het team de software voor koffie-espressomachines. Word jij hier enthousiast van? Dan is dit de ideale uitdaging voor jou!

Back-end Web Developer (m/v, 32-40 uur per week)

 

 Solliciteer nu

 

Dit ga je doen als Back-end Web Developer

Je ontwikkelt een gebruiksvriendelijk en technisch solide product samen met je collega’s in een scrum-team. De koffie-espressomachines die wereldwijd in gebruik zijn, zijn verbonden met internet. Met onze ConnectMe webapplicatie hebben onze klanten inzicht in de status en het gebruik van de automaten en kunnen ze deze op afstand beheren. Momenteel werken we aan een compleet nieuwe revisie van dit product. Je zorgt voor innovatieve ontwikkelingen, maakt software van goede kwaliteit en weet de balans te houden tussen nut en noodzaak. Dit doe je in een R&D omgeving; je bevindt je tussen de materialen, komt veel openstaande koffie-espressomachines tegen en zo zie je daadwerkelijk het product waar je voor werkt.

Ben jij degene die we zoeken?

Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als je kennis, ervaring en opleiding. Je bent analytisch, pragmatisch ingesteld en enthousiast. Daarmee pas je in ons levendige en enthousiaste team. Daarbij heb je gevoel voor wat er in een groep gaande is en weet dit op een communicatief vaardige manier te bespreken. Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen in je vakgebied. Verder vragen wij het volgende:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring als back-end ontwikkelaar (PHP, datamodellering, PostgreSQL/MongoDB);
 • Ervaring met Laravel en/of vergelijkbare PHP frameworks;
 • Agile mindset en ervaring met Kanban en/of Scrum;
 • Je stelt geautomatiseerd testen centraal in het werk dat je oplevert (zowel unit-, integratie-, functionele en acceptatietest);
 • IoT en M2M communicatie (bijv. HTTPS SSL, HTTP REST, MQTT);
 • Versiebeheer management en CI/CD aan de hand van Git/GitLab;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit kun je van ons verwachten

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. Naast leuke bedrijfsuitjes, vieren we regelmatig onze interne en externe successen. We hopen dan ook dat je niet al te allergisch bent voor gebak J. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden jou de mogelijkheden en meer.

 • Een goed salaris;
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget dat je in overleg kunt benutten;
 • Werken in een R&D omgeving met volop ruimte voor innovatie;
 • Kantoor op loopafstand van Station Sliedrecht;
 • Mogelijkheid om te CrossFitten met je collega’s;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Flexibele werktijden;
 • Informele werksfeer;
 • Onbeperkt heerlijke koffie uit onze eigen ontworpen koffiemachines (zover je gezondheid het toelaat J).

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award in 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als ervaren Back-end Web Developer bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Stroeven (Manager Operations R&D) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Solliciteer nu

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet. 

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er