Asus ProArt promotie

c't-partner
0

Inhoudsopgave

  ASUS heeft tot en met 21 mei een aantal leuke promotie-acties met mooie cashback voor ProArt pc-componenten. De promotie loopt tot en met 21 mei en inwisselen kan van 23 april tot en met 4 juni. Maar waar staat ProArt eigenlijk voor en wat maakt de producten bijzonder?

  De ProArt-producten van ASUS zijn gericht op professionele content creation. Het aanbod loopt uiteen van speciale AIO-koelers, moederborden en grafische kaarten tot complete workstations. De onderstaande ProArt-producten geven een goed beeld van de speciale aandacht die eraan is besteed.

  ASUS ProArt Z790-Creator WiFi moederbord

  De ProArt Z790-Creator WiFi haalt alles uit je 12e, 13e of 14e-generatie Intel Core-processors. Het moederbord biedt 4 slots voor DDR5-geheugen, twee PCIe 5.0-slots (x16-single of x8/x8-dual), Thunderbolt 4-poorten voor 40 Gbit/s bidirectionele bandbreedte, 15W-opladen en het daisychainen van 5 apparaten plus 2,5- en 10Gbit/s-ethernet en Wi-Fi 6E.

  Je krijgt ook nog een PCIe 4.0-slot, vier M.2-slots (PCIe 4.0) voorzien van heatsinks waarvan twee voor M.2-ssd’s in het 2280-formaat en twee voor het 22110-formaat, twee DisplayPort-aansluitingen, HDMI en zes USB 3.2 Gen1 type-A poorten. Er is ook een header voor front USB-C Gen 2×2 met 60W-snelladen en nog acht SATA-aansluitingen.

  Er is de nodige aandacht gegeven aan de koeling van de componentenen en het moederbord is DIY-vriendelijk opgebouwd. Het biedt eenvoudig te gebruiken vergrendelingen voor de M.2-ssd’s in de M.2-slots, een Q-connector voor het makkelijker aansluiten van je frontpanel-kabels en een Q-release voor het eerste PCIe-slot: een simpele tik op het knopje ontgrendelt je grafische kaart, dus geen gedoe meer met lastig te bereiken en bedienen hendels.

  De geheugenbanken hebben een metalen versteviging in het midden, en de led-indicatie via Q-LED maakt het identificeren van opstartproblemen eenvoudiger.

  AZERTY CONTENT CREATION PC’S: POWERED BY ASUS

  Onder andere via Azerty zijn drie workstations verkrijgbaar gericht op contentcreatie, die ProArt-onderdelen gebruiken die meedoen met de promotie-actie.

  Een van die systemen is de Xenith Extreme Powerhouse ProArt. Dat ingetogen en zakelijk ogende workstation heeft een AMD Ryzen 9 7950X met 16 cores en 32 threads op een ASUS ProArt X670E-Creator WiFi moederbord met onder andere 2,5Gbit/s- en 10Gbit/s-netwerkpoort en Thunderboltpoorten. De AMD Ryzen 9 7950X wordt geruisloos maar krachtig gekoeld door een ASUS ProArt LC420-koeler. De processor wordt bijgestaan door een ASUS ProArt GeForce RTX 4080 Super OC met 16 GB VRAM en heeft 32 GB DDR5 RAM (6000 MT/s) van Corsair. Je krijgt 2 TB aan snelle NVMe-opslag in de vorm van de Samsung 980 Pro. De voeding is een ASUS 80+ Gold-uitvoering.

  Dat alles zit in een ASUS ProArt PA602-behuizing, met kleine wieltjes om verplaatsen makkelijker te maken plus diverse eenvoudig te verwijderen en schoon te maken stoffilters. Het workstation wordt uitgeleverd met Windows 11 Pro.

  Meer dan alleen cashback

  Behalve de promotie-acties met cashback is er ook een Adobe Creative Cloudpromotie in combinatie met de aankoop van een ProArt-monitor, moederbord of grafische kaart: je krijgt drie maanden gratis Adobe Creative Cloud waar onder andere Photoshop, Premiere en Illustrator onder vallen.

  En vergeet uiteraard de vijf jaar garantie niet die je krijgt na het registreren van je ProArt-monitor en/of moederbord.

  Alle promotie acties van ASUS zijn te vinden onder deze link.

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

  Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

  MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

  MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er