ASUS ExpertBook: dé perfecte laptop voor de zakelijke gebruiker

Blog
0

Inhoudsopgave

  De ASUS ExpertBook-serie omvat diverse modellen die geschikt zijn voor verschillende zakelijke toepassingen, ongeacht of je op kantoor, hybride of thuis werkt.

  De ExpertBooks zijn ontworpen met een dun en lichtgewicht behuizing, die versterkt is voor optimale draagbaarheid. Ze bieden een volledige werkdag aan batterijduur en zijn uitgerust met moderne en snelle aansluitingen, een groot beeldscherm en andere randapparatuur.

  ASUS ExpertBook: dé perfecte zakelijke laptop

  ASUS ExpertBooks onderverdeeld in categorieën

  De ASUS ExpertBooks kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën. De eerste categorie is de Essential-modellen, die speciaal zijn ontworpen voor zakelijk gebruik tegen een aantrekkelijke prijs. Deze modellen hebben een licht en stevig ontwerp en bieden uitgebreide connectiviteit.

  De tweede categorie is de Advanced-modellen, die verkrijgbaar zijn in 13 inch (2-in-1), 14 inch en 16 inch varianten. Deze modellen combineren prestaties met draagbaarheid. Ze zijn duurzaam en hebben batterijen die gericht zijn op langdurig gebruik, zodat je de hele dag productief kunt blijven.

  De derde categorie is de Premium-modellen, verkrijgbaar in 14 inch en 15 inch. Deze modellen zijn ontworpen voor maximale lichtheid en bieden de mogelijkheid om de hele dag door te werken. Ze zijn extreem stevig, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik.

  De ASUS ExpertBooks bieden een breed scala aan keuzemogelijkheden, variërend van betaalbare modellen met uitgebreide connectiviteit tot high-end modellen die licht, duurzaam en uiterst stevig zijn, en daarmee voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers.

  ASUS ExpertBook B1: ideale laptop voor starters en groeiende bedrijven

  De ASUS ExpertBook B1 is een model uit de Essential-reeks dat speciaal is ontworpen voor starters, onderwijsinstellingen en groeiende bedrijven. Het biedt een combinatie van hoge prestaties, duurzaamheid op militair niveau en uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi 6 en AI-ruisonderdrukking voor de microfoon. Deze functies stellen gebruikers in staat om optimaal deel te nemen aan videoconferenties, waarbij omgevingsgeluiden worden gefilterd en de menselijke spraak centraal staat.

  De ExpertBook B1 is uitgerust met maximaal 48 GB aan geheugen en biedt een ruime opslagcapaciteit, waardoor hij zelfs intensieve taken kan verwerken en snelle toegang biedt tot diverse inhoud. Met zowel Thunderbolt 4 als HDMI 2.0 is het mogelijk om het werkoppervlak uit te breiden met twee 4K-schermen, wat de productiviteit verhoogt.

  Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de ExpertBook B1. Het apparaat is voorzien van een vingerafdruksensor in de aan-uitknop, waardoor gebruikers veilig en snel kunnen inloggen. Bovendien is er een fysiek webcamschuifje ingebouwd, waardoor ongewenst meekijken wordt voorkomen.

  Met een gewicht van slechts 1,72 kilogram en een scherm met smalle randen aan drie zijden, biedt de ExpertBook B1 een prettige kijkervaring. Dit maakt het een draagbare en gebruiksvriendelijke laptop voor mensen die onderweg zijn.

  ASUS ExpertBook B1: ideale laptop voor starters en groeiende bedrijven

  Asus ExpertBook B5: perfecte laptop voor onderweg

  De ASUS ExpertBook B5 valt in de Advanced-categorie en is verkrijgbaar in een normale en een 2-in-1 variant (B5 Flip, 13,3 inch). De B5 is speciaal ontworpen voor gebruik onderweg en heeft een batterijduur van een hele dag, wat neerkomt op 13 tot 14 uur. Deze laptop is uitgerust met AI-ruisonderdrukkingstechnologie voor ongestoorde videovergaderingen, evenals een vingerafdrukscanner en een schuifje voor de webcam.

  De B5 Flip biedt zowel touchscreen-functionaliteit als ondersteuning voor een stylus. Het scherm heeft een beeldverhouding van 16:10, wat zorgt voor extra verticale werkruimte en een betere leeservaring bij het bekijken van artikelen of documenten. Het verlichte toetsenbord bevat ook een fysiek numeriek toetsenblok.

  Met twee Thunderbolt 4-poorten en een HDMI 2.0-poort kun je je werkruimte uitbreiden met maximaal drie 4K-schermen. Ondanks het 16 inch grote scherm weegt de B5 slechts 1,4 kilogram, terwijl de Flip-variant zelfs slechts 1,11 kilogram weegt.

  Belangrijk om te vermelden is dat de ExpertBook B5 Flip een geverifieerde Intel Evo-laptop is, wat betekent dat je kunt vertrouwen op optimale prestaties, efficiëntie en connectiviteit.

  Asus ExpertBook B5: perfecte laptop voor onderweg

  Asus ExpertBook B9: 's werelds lichtste 14 inch zakelijke laptop

  De Asus ExpertBook B9 behoort tot de Premium-modellen en is de lichtste zakelijke laptop van 14 inch ter wereld. De versie met een 33Wh-accu weegt slechts 880 gram en is bijna 15 millimeter dik. Dit lage gewicht is mogelijk dankzij de magnesium behuizing, die niet alleen voor een laag gewicht zorgt, maar ook een mooie uitstraling heeft en prettig aanvoelt.

  De laptop ondersteunt het Intel vPro-platform, wat zorgt voor verbeterde beveiliging, prestaties en beheer op afstand. Je kunt op verschillende manieren inloggen, namelijk via NFC, gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Bovendien heeft dit model een achtergrondverlichting aan de achterkant om de koeling te verbeteren. Dit werkt het beste wanneer de laptop op een vlakke ondergrond wordt geplaatst.

  Naast het verlichte toetsenbord met een lichte aanslag, is er ook een groot multitouch touchpad aanwezig. Met een tik op het toetsenbordpictogram verschijnt er een numeriek toetsenblok op het touchpad.

  Asus ExpertBook B9: 's werelds lichtste 14 inch zakelijke laptop

  Meer over

  ASUSlaptop

  Deel dit artikel

  Lees ook

  Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

  Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

  MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

  MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er