Applicatiebeheerder, Jeveka – Almere

c't-partner
0

Applicatiebeheerder

Fulltime/Parttime | Almere

Jeveka is een technische groothandel in bevestigingsartikelen. Wij zijn een familiebedrijf uit 1937. Jeveka groeit gestaag, ook al is groei geen doel op zich. Onze focus lig op kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen, dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Sinds 2011 wordt Jeveka geleid door Stephanie en Adriaan Veltkamp, de derde generatie Veltkamp en broer en zus.

Jeveka logo

Bij Jeveka heb je een eigen opleidingsbudget dat je kunt besteden aan vakinhoudelijke opleidingen of zelfontwikkeling. Want als jij goed in je vel zit, is dat ook goed voor Jeveka!
Elk jaar in maart is er winstdeling voor alle medewerkers. Tevens krijg je een realistisch salaris, bouw je pensioen op en heb je naast 25 vakantiedagen ook nog recht op 12 atv dagen (op basis van voltijd)!
Wij, bij Jeveka, zijn van mening dat je je werk binnen de gestelde tijd moet kunnen doen dus een gezonde werk/privé balans is voor ons heel belangrijk.
Tot slot ondernemen we ook nog andere leuke dingen, zo doen we bijvoorbeeld dit jaar met het hele bedrijf een vitaliteitstraject.

Kortom: een werkgever met hart voor haar medewerkers!

Ben jij een topper op het gebied van applicatiebeheer en weet jij alle ins- en outs van microsoft dynamics 365? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jeveka heeft de afgelopen periode grote stappen gezet op het gebied van automatisering, onder andere de overgang naar een nieuw ERP-systeem (microsoft dynamics 365). Dit zorgt ervoor dat wij ter uitbreiding van ons ICT-team nu op zoek zijn naar een applicatiebeheerder.

Binnen de rol als Applicatiebeheerder ben jij het aanspreekpunt op het gebied van onze applicaties. Jij houdt je bezig met de implementatie van ons CRM en ERP systeem (Microsoft Dynamics 365). Hierbij werk je nauw samen met de product-owner, Key-users en productleveranciers en vertaal je organisatorische vragen naar technische oplossingen. Daarnaast vervul je een rol binnen de IT-support.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het inventariseren van de requirements van de business en deze vertalen naar een oplossing of functionaliteit;
 • Het zelfstandig doorvoeren van wijzigingen of aanpassingen in de applicatie;
 • Het verbeteren en testen van de functionaliteit van de applicatie;
 • Autorisatiebeheer;
 • Het opmaken van rapportages (BI portal);
 • Het opstellen van documentatie, werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen.

Wat vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als applicatiebeheerder;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je bent innovatief, kritisch en probleemoplossend;
 • Voldoende kennis/ervaring met Office 365 producten;
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 is een pré.  

Over Jeveka:

Samen zijn we Jeveka, samen vormen we één geheel. De mensen die hier werken passen bij elkaar en bij Jeveka als organisatie. Wij streven dezelfde kernwaarden na: kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Jeveka blinkt uit in het onderzoeken, selecteren en adviseren van de meest toepasselijke bevestigingsartikelen voor de best passende verbinding.

Interesse?

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Applicatiebeheer, CRM, ERP, BI Portal, rapportages, IT Support, implementatie, vernieuwing, Nederlands, Engels, Almere, HBO, Microsoft Dynamics 365.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

Relatiebeheerder, Equalit – Oosterhout

Relatiebeheerder, Equalit - Oosterhout. Bekijk de volledige tekst van de vacature voor meer informatie.

Hacken rond de feestdagen

Op 9 december vond de tweede KringleCon van SANS plaats. Kort na deze virtuele conferentie is de 13e Holiday Hack Challenge van start gegaan.

Interessant voor jou

0 Praat mee