Applicatiebeheerder Samenlevingszaken 24-28 uur, gemeente Medemblik – Wognum

c't-partner
0

Applicatiebeheerder Samenlevingszaken
24-28 uur | Wognum

De gemeente Medemblik zoekt een enthousiaste collega.

Solliciteer nu

Met ongeveer 60 collega’s geeft het team van taakveld Samenlevingszaken uitvoering aan de gemeentelijke taken in het sociaal domein. Dat betekent jeugdhulpverlening, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), extra inkomensondersteuning aan inwoners, schuldhulpverlening, maatschappelijk werk en het begeleiden van nieuwkomers. Het uitvoeren van de Participatiewet wordt gedaan door WerkSaam Westfriesland, onze gemeenschappelijke regeling.

We hebben een dynamisch en leuk team met een Westfriese werkmentaliteit. We werken aan ondernemerschap, verantwoordelijkheid, lef, ‘continu verbeteren’ en klantgerichtheid.

Functie-inhoud
In deze functie vervul je een belangrijke rol in de registratie- en administratieve processen binnen het sociaal domein. Van aanvraag tot de uiteindelijke facturatie: alle processen lopen via onze applicaties. Binnen de gemeente Medemblik is gekozen voor decentrale inzet van functioneel beheer, je maakt als functioneel beheerder onderdeel uit van het team Samenlevingszaken. Onze applicaties staan echter wel in verbinding met applicaties binnen en buiten onze gemeente. Je speelt een belangrijke rol in de samenwerking met collega’s en externe partijen en vervult daar een actieve rol in.

In de dagelijkse praktijk is jouw inzet gericht op het:

 • Functioneel onderhoud van de applicaties;
 • Beheren van de koppelingen met andere applicaties;
 • Adviseren en ondersteunen van collega’s bij het gebruik van de applicaties;
 • Verwerken van updates en van nieuwe wet- en regelgeving in de applicaties;
 • Beoordelen van de gebruikerswensen op haalbaarheid;
 • Aanleveren van informatie, bijvoorbeeld voor managementrapportages.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring;
 • Bij voorkeur ervaring met de applicaties Mens Centraal en GWS;
 • Ervaring als functioneel of technisch beheerder.

Competenties
Voor deze functie bestaat een competentieprofiel bestaande uit meerdere competenties. Hierin zijn onder andere de volgende competenties beschreven:

 • Klantgerichtheid;
 • Analytisch;
 • Samenwerken.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een aanbieding gebaseerd op de aanloopschaal 8 of functieschaal 9, salaris maximaal € 3.968, – bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek is. De gemeente Medemblik heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget van circa 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Judith Laan, consulent financiën sociaal domein, telefoonnummer (06) 12 46 28 29.

Solliciteren kan voor 21 juni 2020 via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Applicatie, samenlevingszaken, HBO, Wognum, fulltime, Mens Centraal, GWS, functioneel, technisch, beheer, gemeente, Medemblik, ervaren

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

International Backup Day benadrukt (nog steeds) de noodzaak van back-ups

Vandaag is het International Backup Day, een dag waarbij iedereen binnen de security-industrie zowel bedrijven als consumenten oproept tot het regelma...

Nieuwe GIGABYTE-servers met EPYC 9004

De nieuwe EPYC 9004 Series-processors van AMD zijn geschikt voor veeleisende workloads. GIGABYTE heeft een reeks nieuwe servers uitgebracht voor de ni...

0 Praat mee