Deze nieuwe Ziggo aanbieding komt met goedkopere internetpakketten

Elwin Hodžić
0

De provider Ziggo heeft de internetpakketten voor nieuwe klanten aangepast samen met een nieuwe aanbieding. Zo zijn de oude internetpakketten van Ziggo vervangen door vier nieuwe pakketten mét hogere snelheden en zelfs lagere prijzen ondanks dat er dit jaar nog een Ziggo inflatiecorrectie is doorgevoerd.

Bekijk de nieuwe pakketten van Ziggo

Keuzemogelijkheden voor Ziggo-klanten

Als je nu een nieuw abonnement van Ziggo zou willen afsluiten, dan kun je kiezen uit vier verschillende opties wat betreft de internetsnelheden:

  •  Lite-abonnement: biedt een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid van 25 Mbit/s.
  •  Start-abonnement: biedt een downloadsnelheid van 200 Mbit/s en een uploadsnelheid van 30 Mbit/s.
  • Start XXL-abonnement: biedt een downloadsnelheid van 400 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s.
  • Elite-abonnement: biedt een downloadsnelheid van 1000 Mbit/s en een uploadsnelheid van 100 Mbit/s.

Deze nieuwe internetsnelheden kun je kiezen bij alle drie de mogelijke abonnementsvormen die Ziggo aanbiedt: Internet-Only, Internet & TV en Alles-in-1. Bovendien kun je nu ook zolang je klant bent een gratis wifi-repeater met Wi-Fi 6 (genaamd SmartWifi pod 6) ontvangen als je kiest voor een Internet Start, Start XXL of Elite abonnement.

Bekijk de mogelijkheden


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Ook voor bestaande Ziggo-klanten

In sommige gevallen biedt Ziggo bestaande klanten de mogelijkheid om hun abonnement voordelig te wijzigen. Zo kunnen klanten met een Internet Complete-pakket overstappen naar het Elite-pakket voor slechts 1 euro extra per maand. Met deze wijziging ontvangen ze niet alleen een hogere internetsnelheid, maar ook meer mogelijkheden. Het oude Complete-pakket, met een snelheid van 500/50 Mbit/s, kostte 58 euro per maand. Het nieuwe Elite-abonnement, met een snelheid van 1000/100 Mbit/s, kost nu 59 euro per maand.

Bekijk de mogelijkheden

Gewijzigde pakketprijzen en snelheden

Ziggo heeft enkele andere pakketprijzen gewijzigd en past ook nog eens de internetsnelheden aan. Alleen het Start-abonnement behoudt zijn prijs van 47 euro en behoudt de internetsnelheid van 200 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload. Het goedkoopste internetabonnement is nu de Lite-optie (voorheen Basic) die nu beschikbaar is voor 42,50 euro per maand. Je kunt in ieder geval geen nieuwe abonnement meer aansluiten met snelheden van 500/50 Mbit/s of 600/60 Mbit/s, voorheen bekend als Complete en Max. In plaats daarvan kun je kiezen voor het Start XXL-pakket met snelheden van 400/40 Mbit/s voor 52 euro per maand.

Als bestaande Ziggo klant kun je uiteraard ook een ander pakket bestellen. Dit kun je eenvoudig regelen in Mijn Ziggo. Ziggo zet dan je huidige abonnement om naar een nieuw abonnement. Je hoeft je geen zorgen te maken over dubbele kosten en aanvullende diensten zoals een zenderpakket of je e-mailadres; deze worden automatisch meegenomen naar je nieuwe abonnement volgens de provider.

Bekijk de mogelijkheden


Nieuwe prijzen van Ziggo Internet Only

PakketDownloadsnelheidUploadsnelheidPrijs per maand
Lite100 Mbit/s25 Mbit/s42,50 euro
Start200 Mbit/s30 Mbit/s47,00 euro
Start XXL400 Mbit/s40 Mbit/s52,00 euro
Elite1000 Mbit/s100 Mbit/s59,00 euro

Oude prijzen van Ziggo Internet Only

PakketDownloadsnelheidUploadsnelheidPrijs per maand
Start200 Mbit/s30 Mbit/s47,00 euro
Complete500 Mbit/s50 Mbit/s58,00 euro
Max600 Mbit/s60 Mbit/s63,00 euro
Giga1000 Mbit/s100 Mbit/s63,00 euro

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Nieuwe Ziggo aanbieding voor Alles-in-1 en Internet & TV

Ziggo wil heel graag nieuwe klanten aantrekken met niet alleen nieuwe internetpakketten, maar ook met een nieuwe aanbieding: zo krijg je de eerste zes maanden lang 50% korting én een gratis twaalf maanden extra tv-pakket waarbij je kunt kiezen uit ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of Film1 bij het afsluiten van een Alles-in-1 of Internet & TV-abonnement. Het voordeel van jaarlijks overstappen van internetprovider is dat je kunt profiteren van dit soort aanbiedingen. Zo kun je heel makkelijk ieder jaar besparen op internet en tv.

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Ziggo aanbieding voor Alles-in-1 en Internet & TV

Nieuwe Ziggo aanbieding voor Internet Only

Als je interesse hebt in alleen een Internet-Only abonnement van Ziggo, ontvang je de eerste drie maanden 50 procent korting op je abonnement. Deze optie is echter minder aantrekkelijk in vergelijking met de aanbiedingen voor Alles-in-1 en Internet & TV. Toch kan het interessant zijn voor mensen die absoluut geen tv kijken en geen interesse hebben in een gratis zenderpakket.

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Ziggo aanbieding voor Internet Only

Extra voordeel door Ziggo met Vodafone te combineren

Klanten die een abonnement hebben bij Vodafone (of afsluiten) ontvangen extra voordelen bij Ziggo. Als je Vodafone combineert met Ziggo, profiteer je van verschillende voordelen:

  • Je ontvangt tot € 7,50 korting per maand op je Vodafone-abonnement.
  • Je krijgt dubbele data op je Vodafone-abonnement.
  • Je hebt toegang tot een wifi back-up bundel.
  • Je ontvangt een extra tv-pakket bij Ziggo.
  • Je geniet van voordeel met Priority.

Als je bijvoorbeeld van plan bent om de nieuwe iPhone 15 of de iPhone 15 Pro Max aan te schaffen en tegelijkertijd wilt overstappen naar Ziggo, is het wellicht handig om een abonnement bij Vodafone te overwegen.

Bekijk Vodafone sim-only abonnement


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

providers

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Vanaf nu kun je Odido internet en tv afsluiten via glasvezel van Delta Fiber

Delta Fiber en Odido (voorheen T-Mobile) heten vanaf nu gezamenlijk nieuwe gebruikers welkom in gebieden waar Delta Fiber glasvezel heeft gelegd.

KPN inflatiecorrectie 2023: dit is wat je kunt verwachten als KPN-abonnee

Ook KPN komt met een inflatiecorrectie van 2023, net als de Ziggo inflatiecorrectie 2023. Wel beperkt KPN de prijsverhoging tot 6,4 procent in tegenst...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er